آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
0بازدید

نمی‌دانم چرا بازیکنان را محروم کردند

کاپیتان تیم ملی فوتسال و گیتی‌پسند با انتقاد از محرومیت او و چهار بازیکن دیگر گیتی‌پسند از حضور در تیم ملی، گفت: انتظار داشتیم کمیته‌ فوتسال و باشگاه گیتی‌پسند تعامل کنند، اما دود این اتفاقات به چشم ما رفت.

محمد کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره محرومیت بازیکنان گیتی‌پسند از حضور در تیم ملی، مطرح کرد: از قبل هم اعلام کردم و گفتم در این کشمکش بازیکنان نباید متضرر شوند، اما متاسفانه این اتفاق افتاد و الان واقعا ناراحتم. ما در اختیار باشگاه هستیم و تصمیم گیرنده آنها هستند. به هر حال ما دوست داریم هم به تیم باشگاهی و هم ملی خدمت کنیم. اما فکر می‌کردیم مسئولان کمیته‌ فوتسال و باشگاه گیتی‌پسند به تعامل برسند، ولی در پایان دودش به چشم ما رفت.

وی ادامه داد: واقعا مانده‌ام که چرا ما بازیکنان را محروم کردند؟ باور کنید ما هیچ کاره‌ایم! نمی‌دانم از این به بعد چه خواهد شد، ولی این اتفاقات اصلا برای فوتسال ایران خوب نیست و هیچ کمکی به تیم ملی نمی‌کند. ما انتظار داشتیم مسئولان به توافق برسند. تا این لحظه که صحبت می‌کنم شنیده‌ام از حضور در گرندپری خط خورده‌ایم و نمی‌دانم تیم ملی در این مسابقات چه کار خواهد کرد.

کاپیتان تیم ملی و گیتی‌پسند در پاسخ به این پرسش که دلیل اصلی پافشاری باشگاه گیتی‌پسند روی ندادن بازیکن به تیم ملی چه بود، به ایسنا گفت: این سوال را باید از باشگاه بپرسید. اما نمی‌دانم در نامه‌ای که باشگاه به کمیته‌ فوتسال ارسال کرد، مصدومیت بازیکنان مهم‌ترین دغدغه‌ گیتی‌پسند بود. در حال حاضر هم محمد طاهری و احمد اسماعیل پور مصدومیت جزئی دارند، ‌اما من و سپهر محمدی هیچ مشکلی نداریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.