آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

اولویت‌های بسیج دانشجویی در دوره جدید

رئیس جدید سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به گام نهادن بسیج دانشجویی در عرصه جنگ نرم گفت: دانشجویان بسیجی باید همانند فرمان امام خمینی(ره) به دنبال تشکیل حکومت جهانی اسلام باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد ودود حیدری در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان بسیج دانشجویی با بیان این موضوع که به خانه اصلی خود یعنی بسیج دانشجویی برگشته‌ است، گفت: ‌اگر در فرمان تشکیل بسیج دانشجویی امام خمینی(ره) دقت کنیم متوجه می‌شویم این پیام 10 سال بعد از تشکیل بسیج مستضعفین و بعد از پایان جنگ صادر شده است.

وی افزود: ما بلندترین فرازهای عارفانه امام خمینی(ره) را در فرمان تشکیل بسیج دانشجویی مشاهده می‌کنیم که امام خمینی (ره) در این فرمان می‌فرماید: بسیجیان جهان اسلام باید به فکر تشکیل حکومت جهانی اسلام باشند، که این پیام قطعا باب جدیدی را پیش روی ما باز خواهد کرد.

رئیس جدید سازمان بسیج دانشجویی در ادامه سخنان خود با تاکید بر این موضوع که بسیج دانشجویی با پشتوانه ارزشمند دفاع مقدس گام در جنگ نرم گذاشته است، گفت: تقوا و اخلاص موجود در بسیجیان ما در جنگ تحمیلی بود که آنان را به فرماندهان جنگ تبدیل کرد و ما نیز باید این الگو را سرمشق خود قرار دهیم.

محمدودود حیدری در پایان با اشاره به اهداف بسیج دانشجویی در دوره جدید اظهار داشت: من امیدوارم در دوره جدید با کمک دانشجویان بسیجی نقش‌آفرینی سیاسی و فرهنگی، یافتن مسیرهای میانبر علمی برای رسیدن به مرزهای دانش، اشاعه روحیه جهادی و خدمت‌رسانی به مردم، ارتقاء سطح معرفتی دانشجویان بر اساس آموزه‌های اسلام و انقلاب و پیگیری مطالبات رهبری را در اولویت کاری خود قرار دهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.