آخرین خبرجام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ یک سال به تعویق افتاد
0بازدید

محور هراز به مدت 3 روز مسدود می‌شود



اداره کل راه و شهرسازیی مازندران از مسدود شدن محور مواصلاتی در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش فارس، در اطلاعیه‌ای که از سوی روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی مازندران به دفتر سرپرستی این خبرگزاری در مازندران ارسال شد، آمده است: محور مواصلاتی هراز از ساعت 8 صبح تا 18 عصر روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه هفته جاری مسدود است.

در این اطلاعیه آمده است: این جاده شریانی کشور به منظور انجام سرویس و غبارزدایی سامانه‌های هوشمند تونل وانا در محور هراز در مدت زمان اعلام شده مسدود می‌شود.

در ادامه این اطلاعیه بیان شد: در ایام انسداد این محور رانندگان وسایل نقلیه می‌توانند با رعایت کلیه نکات ایمنی و لحاظ کردن احتیاط از طریق دیگر محورهای ارتباطی استان تردد کنند.

اداره کل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد: مرکز اطلاعات راه‌های استان نیز با دو شماره تلفن گویا 141 و شبانه‌روزی 2222320-0151 و همچنین سامانه پیام کوتاه 10000141 آماده پاسخگویی به مسافران و مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌های استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.