آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

وعده تلفنی پادشاه اردن به بشار اسد

منابع دیپلماتیک فاش کردند، پادشاه اردن در تماسی تلفنی با رئیس جمهوری سوریه اعلام کرده که کشورش هرگز وارد بحران سوریه نمی‌شود.

به گزارش ایسنا،‌ به نوشته روزنامه لبنانی السفیر، منابع دیپلماتیک فاش کردند، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن اخیرا تماس تلفنی را با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه برقرار و طی آن تاکید کرده که کشورش هرگز وارد بحران سوریه مداخله نمی‌شود.

به گفته این منابع، پادشاه اردن همچنین در این تماس بر لزوم حل و فصل سیاسی بحران سوریه تاکید و اعلام کرد که اردن برای ممانعت از نفوذ برخی گروه‌های مسلح به خاک سوریه اقدامات جدی را اتخاذ کرده است.

روزنامه السفیر در ادامه به نقل از منابع دیپلماتیک عربی نوشت، بیش‌تر کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای غربی طی چند روز اخیر کانال‌های تماس خود را با دمشق گشوده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.