آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

پیروزی استقلال و شکستی دیگر برای راه‌آهن

در هفته سیزدهم لیگ برتر استقلال خوزستان مقابل راه آهن سورینت به پیروزی رسید.


به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدارهای هفته سیزدهم لیگ برتر از ساعت 17 استقلال خوزستان به مصاف راه آهن سورینت رفت. این دیدار در نهایت با حساب3 بر یک به سود استقلال به پایان رسید.

در نیمه اول این دیدار ابتدا استقلال خوزستان توسط احسان الوان در دقیقه 16 به گل رسید. تنها 2 دقیقه بعد بهنام برزای گل تساوی تیمش را به ثمر رساند تا این نیمه با همین نتیجه به پایان برسد.

در نیمه دوم استقلال خوزستان بسیار خوب ظاهر شد و در دقایق 55 توسط مهدی خیری و 65 توسط ابراهیم صالحی به گل رسید. در دقیقه 92 راه آهن توسط امین منوچهری به گل رسید تا در نهایت این مسابقه با نتیجه سه بر دو به سود استقلال خوزستان به پایان برسد.

استقلال خوزستان با این پیروزی صعودی 5 پله ای در جدول داشت و توانست از رده دوازدهم به رده هفتم جدول برسد.

ویسی پیش از این اعلام کرده بود که این بازی 6 امتیازی است و با این نتیجه توانست به پیروزی 6 امتیازی برسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.