آخرین خبرباکو ۱۴ شهروند ایرانی را «عنصر نامطلوب» اعلام کرد.
4بازدید

سوالات کمیسیون آموزش از دو وزیر پیشنهادی

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون نظر خود درباره 2 وزیر پیشنهادی علوم و آموزش و پرورش را پس از پایان جلسه امروز این کمیسیون اعلام خواهد کرد.

محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه یکشنبه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات خانه ملت، با علی‌اصغر فانی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: در آن جلسه نمایندگان سوالات خود را از آقای فانی پرسیدند و وی نیز مباحث خود را مطرح کرد.

وی اضافه کرد: کمیسیون آموزش امروز سه‌شنبه هم با رضا فرجی دانا وزیر پیشنهادی علوم جلسه خواهد داشت و در آن جلسه نیز مباحث، سوالات و ابهامات نمایندگان درباره این وزیر پیشنهادی مطرح خواهد شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه وکلای ملت در این کمیسیون تخصصی به صورت ویژه کارنامه دو وزیر پیشنهادی آموزش را مورد بررسی قرار می‌دهند، تصریح کرد: سعی شده در کمیسیون آموزش به صورت شفاف شاخص‌های مدنظر را مورد توجه قرار داده و بررسی کنیم.

زاهدی تاکید کرد که وزرای پیشنهادی بایستی به صورت شفاف به سوالات نمایندگان پاسخ دهند تا مسائل برای وکلای ملت روشن شده و ابهامات برطرف شود.

وی همچنین اعلام کرد که نظر کمیسیون آموزش درباره دو وزیر پیشنهادی آموزشی پس از پایان جلسه امروز اعلام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.