آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4570بازدید

قنبری: حضور خاتمی اصولگرایان را بهم می‏ریزد

وي تصريح کرد: با اعلام قطي کانديداتوري خاتمي به طور قطع چنددستگي آن‌‏ها با هدف شکست خاتمي در انتخابات دهمين دوره رياست‌‏جمهوري بيشتر خواهد شد.

سخنگوي فراکسيون خط امام(ره) با تاکيد بر اينكه حضور خاتمي در صحنه انتخابات رياست‌‏جمهوري نتايج ثمربخشي براي اصلاح‌‏طلبان در پي خواهد داشت،گفت: اين در حالي است که نگراني اصولگرايان از حضور خاتمي باعث انشقاق و چنددستگي بيشتر آن‌‏ها در آستانه انتخابات خواهد شد.

داريوش قنبري، نماينده ايلام در گفت‌‏و‌‏گو با خبرنگارايلنا، با اشاره به انشقاق دو فراکسيون انقلاب و پيشرفت و عدالت از فراکسيون اصولگرايان گفت: به دنبال احتمال اعلام کانديداتوري خاتمي يا ميرحسين موسوي بود که اين فراکسيون‌‏ها يکي بعد از ديگر اعلام موجوديت کردند و اين نشان دهنده نگراني آن‌‏ها از حضور يکي از اين دو چهره شاخص اصلاح‌‏طلبان است.
وي تصريح کرد: با اعلام قطي کانديداتوري خاتمي به طور قطع چنددستگي آن‌‏ها با هدف شکست خاتمي در انتخابات دهمين دوره رياست‌‏جمهوري بيشتر خواهد شد.

نماينده ايلام گفت: با توجه به تشکيل اين دو فراکسيون در مجلس که يکي در راستاي حمايت از احمدي‌‏نژاد با نام انقلاب اعلام موجوديت کرده و ديگري با نام عدالت و پيشرفت حمايت خود را از احمدي‌نژاد منوط به شرط و شروط کرده است مي‌‏توان گفت احتمال اجماع در جريان اصولگرا نزديک به صفر است و اگر هم صورت گيرد، حقيقي نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.