آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

موضع بی‌سابقه نخست وزیر ترکیه دربارۀ سوریه

نخست وزیر ترکیه، در موضعی بی سابقه اذعان کرد گروه های تندرو مسئول بخشی از اقدامات خشونت بار در سوریه هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری «المنار»، «رجب طیب اردوغان» نخست وزیر ترکیه در موضعی بی سابقه اعلام کرد، گروه های تندرو مسئول بخشی از خونریزی ها در سوریه هستند. وی در همین حال نظام سوریه را مقصر اصلی این خونریزی ها خواند.

اردوغان این اظهارات را شب گذشته در کنفرانس خبری مشترک با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در مسکو بیان کرد.

در همین حال پوتین تأکید کرد نباید این حقیقت را که گروه های تندروی بی شماری در خونریزی های سوریه دخیل و در تشدید آن دخیل هستند، نادیده گرفت.

رئیس جمهور روسیه بر مشارکت کشورش در تلاش ها به منظور متقاعد ساختن «معارضان سوری» برای حضور در «ژنو 2» تأکید کرد و گفت: «ما در این مسیر پیشقدم هستیم. روسیه همچنین نظام سوریه را به ضرورت مشارکت در این کنفرانس متقاعد ساخت. هم اکنون لازم است شرکای روسیه نیز معارضان سوری را به مشارکت در کنفرانس متقاعد سازند. انتظار دارم همانطور که نخست وزیر ترکیه گفت ژنو 2 در نزدیک ترین زمان برگزار شود.»

پوتین درباره اوضاع انسانی در سوریه نیز گفت: «کشورش مانند ترکیه از وضعیت انسانی (در سوریه) نگران است همچنانکه بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه نیز از تشدید وخامت اوضاع انسانی در کشورش نگران است.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.