آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

آزار دختر جوان توسط خواستگار شکست خورده

رئيس پليس فتاي آذربايجان شرقي گفت: فردي که از طريق ايجاد صفحه فيسبوک و قرار دادن عکس‌هاي مبتذل باعث سلب آرامش و آزار دختر جواني شده بود دستگير شد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ محمد قاسملو در تشريح اين خبر اظهار داشت: در پي دريافت شکوائيه اي از دادسراي مراغه به پليس فتاي آن شهرستان مبني ايجاد صفحه مجازي در فيسبوك توسط فردي ناشناس و سلب آرامش و آسايش روحي و رواني فرد شاکي با قرار دادن عكسهاي مبتذل با نام و مشخصات وي در اين صفحه، موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.

اين مقام قضايي در ادامه افزود: با بررسي تخصصي توسط کارشناسان، متهم شناسايي، دستگير و به پليس فتا منتقل و از وي در خصوص موضوع تحقيق بازپرسي شد که هرچند متهم ابتدا منكر عمل مجرمانه بود ولي با مشاهده ادله و مدارک چاره اي بجز اقرار به اتهام نيافت.

سرهنگ قاسملو تصريح کرد: متهم سپس توضيح داد که از شاکيه خواستگاري كردم که جواب رد داد و من نيز به جهت تلافي اقدام به باز نمودن صفحه فيسبوك با نام و مشخصات دقيق ايشان و قرار دادن عكس پرسنلي ايشان در كنار صفحه نمودم ودر آن عكس‌هاي مبتذل و مستهجن، براي هتك حيثيت شاكيه لايك کردم.

وي در ادامه افزود: هنگام دستگيري متهم يك جفت پلاك مسروقه خودرو پرايد كشف و با هماهنگي پليس آگاهي ثبت سيستم خودرو و موتور سيكلت تحت تعقيب گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.