آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

استعفای کل نمایندگان خوزستان از مجلس!

نماینده دشت آزادگان در مجلس گفت: تمام نمایندگان استان خوزستان به دلیل ظلم به این استان در بودجه ۹۳ استعفا دادند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدناصر صالحی‌نسب نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز مجلس در پایان نطق میان دستور خود با اشاره به لایحه بودجه سال آینده گفت: تمام نمایندگان استان خوزستان به دلیل ظلم بودجه نسبت به این استان استعفا دادند.

سید شریف حسینی عضو هیئت رییسه و نماینده مردم اهواز در مجلس نیز در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با تایید خبر استعفای 18 نماینده استان خوزستان، گفت: در بودجه سال آینده، هیچ توجهی به استان خوزستان نشده است و پولی که از قبال فروش فولاد خوزستان به دست می‌آید، صرف ساخت و ساز در پرند و تنکابن شده است.

وی ادامه داد: همچنین بودجه‌ای برای بحث انتقال آب نیز در نظر گرفته نشده است و ما نمایندگان استان خوزستان به این نتیجه رسیدیم که با توجه به این شرایط، حضور ما در مجلس لزومی ندارد و بنابراین دسته جمعی استعفا دادیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۹/۱۹ ۱۱:۰۷

بسیار کار درستی کردند.امیدوارم آغاز تحول جدیدی در استان خوزستان باشد

حسینی تبار۱۳۹۲/۰۹/۱۹ ۱۱:۰۲

درست که نماینده خوزستان هستید اما منافع و مصالح کشور اولویت دارد.
آیا درست است نماینده هر استانی با زور حق سایر استانها را تضییع کند.
منابع مالی محدود است برای کل کشور.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.