آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1009بازدید

«مختارنامه»، پرمخاطب‌تر از «يوسف پيامبر»

احتمال مي‌دهيم سريال مختارنامه در مقايسه با سريال يوسف پيامبر با استقبال بيشتري از سوي مخاطبان صدا و سيما روبرو شود و در كنار سريال يوسف پيامبر رتبه‌دار پربيننده‌ترين سريال مذهبي سال‌هاي اخير باشد.

مسؤول غرفه شركت سيما فيلم در نمايشگاه دستاوردهاي سي ساله انقلاب از آغاز پخش سريال مختارنامه در خردادماه سال 88خبر داد.

محمدحسين اميرعلي، مسؤول غرفه شركت سيما فيلم در نمايشگاه دستاوردهاي سي‌ساله انقلاب، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري رسا، از آغاز پخش سريال مختارنامه در خردادماه سال 88خبر داد.

وي با بيان اين كه سريال مختارنامه پس از سريال پر مخاطب يوسف پيامبر از شبكه يك پخش مي‌شود، اظهار داشت: احتمال مي‌دهيم سريال مختارنامه در مقايسه با سريال يوسف پيامبر با استقبال بيشتري از سوي مخاطبان صدا و سيما روبرو شود و در كنار سريال يوسف پيامبر رتبه‌دار پربيننده‌ترين سريال مذهبي سال‌هاي اخير باشد.

امير‌علي با بيان اين که سيما فيلم در سال‌هاي اخير عهده‌دار توليد سريال‌هاي ارزشمند مذهبي بوده است، تصريح كرد: با توجه به اين‌كه سريال يوسف پيامبر با بودجه‌اي حدود بيست ميليارد تومان و با هزار و صد نفر عوامل ايجاد شد، در مقايسه با مختارنامه رقم 36 ميليارد تومان در كنار هزار و هشتصد نفر عوامل توليد شده است و نظر به اين‌كه موضوع داستان وقايع تاريخي پس از حادثه عظيم عاشورا است، پيش‌بيني مي‌كنيم اين سريال مخاطبان بسياري را به خود جذب كند.

گفتني است، توليد سريال مختارنامه به كارگرداني داوود ميرباقري كه پيش از آن سريال امام علي(ع) و معصوميت از دست‌رفته را از اين كارگردان شاهد بوديم‌،‌ بيش از چهار سال به طول انجاميده است و يكي از بزرگ‌ترين پروژه‌هاي تاريخي سيما فيلم شمرده مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۶ ۰۸:۳۸

سوال اینست که آیا هزینه این همه سرمایه و کار ، تاثیر مثبتی بر روی مردم خواهد داشت و یا مثل سریال امام علی (ع) با اسامی دیگر خوانده می شود و قداستی که حتی اسم دورترین و بی مقدارترین یاران امام ، در دل ایجاد می کرد را سست می کند متاسفانه سطحی نگری سینما در ایران ، جایگاه والای مذهب را هدف قرار داده است .

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۶ ۰۷:۵۵

به خاطر اينکه کار ميرباقري از کارهاي کارگردانان ديگر متمايز است. در سريالهاي تنهاترين سردار و ... که پس از آن پخش شد با هزينه هنگفتي که شد نتوانست جاي کار ميرباقري را بگيرد و اين همه سرمايه صرف کارهاي فخيم زاده شد بدون آنکه نتيجه مطلوب حاصل آيد!!!

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۶ ۰۷:۲۸

به نظر من سریال حضرت یوسف با تمام جذابیتهای زیادش ولی در بعضی از قسمتهای آن خسته کننده شده است و دلیل آن هم سکانسهای تکراری و زوم کردن بر زولیخا است . ( از آقای کارکردان میپرسم یعنی زولیخا این قدر خود را خوارو ذلیل کرده بود؟)

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۱۴:۲۷

از نظر موضوعي قطعا مختارنامه مخاطب بيشتري خواهد داشت ضمن اينكه ميرباقري از عوامل آن است.يوسف هم مي توانست بهترازاين باشد

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۱۱:۴۴

سريال امام علي (ع) اشكالات محتوايي بسيار زيادي داشت به ويژه آنكه در پردازش برخي از شخصيتهاي داستان افراط ودر برخي ديگر تفريط شده بود. خلاصه اينكه به هيچوجه نتوانست حق مطلب را ادا كند. اميد است در ساخت مختارنامه ، از تاريخ دانان و مشاوران مذهبي قوي وكاملا با اطلاع از تاريخ اسلام استفاده شده باشد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۱۰:۲۱

تجربه بی نظیر سریال امام علی نشان داد میرباقری توانایی تولید سریالهای با کیفیت را دارد

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۰۸:۲۳

قبلا شنيده بوديم هزينه‌ي يوسف پيامبر حدود شش ميليارد بوده است، حالا شما مي‌گوييد بيست ميليارد؟!! واقعا حيف اين همه هزينه.
نه اين كه اين سريال با واقعيت منطبق نباشد، اما تنها چيزي كه به مخاطب مي‌دهد يك سري اطلاعات در مورد قضيه است. حتي كمي احساسات آدم را هم تحريك نمي‌كند. فكر مي‌كنم يك سريال تلويزيوني آن هم با اين همه هزينه بايد چيزي بيشتر از اين داشته باشد.
اگر قرار است سريال‌هاي مذهبي به اين شكل ساخته شوند بهتر است كه اصلا ساخته نشوند.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۰۳:۲۹

سريال يوسف پيامبر كه احسن القصص بود متاسفانه اینگونه شد. مختارنامه را هم كه هنوز نديده ايم اما اميدواريم كه كار جديد آقاي ميرباقري به روايت و محتواي تاريخي پايبند بوده و از يك تحقيق كافي بهره برده باشد (فقط متكي به تصور تاريخي و برداشت شخصي نباشد) و دچار دراماتيزه كردن افراطي - قطاماتيزاسيون - كه در سريال امام علي و مسافري از ري شاهد بوديم دچار نشده باشد. تا به حال بهترين كار تاريخي - مذهبي او سريال بسيار زيباي معصوميت از دست رفته بود. (كه ايجاد تعلق خاطر به يك كاراكتر خاص نشده و منجر به پرداخت افراطي به آن كاراكتر نشده بود.)

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۰۲:۲۹

آقای سلحشور در یکی از مصاحبه هایش رقم هفت میلیارد تومان را برای ساخت فیلم یوسف ذکر کرد چطور در این خبر رقم 20میلیارد تومان ذکر شده است؟

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۰۰:۱۲

داود میرباقری با آن دیالوگهای زیبایش کجا و ...

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۵ ۰۰:۰۴

برای دیدن این فیلم لحظه شماری میکنم، در پناه خدا

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۴ ۲۳:۰۱

درود بی پایان بر روان خونخواه اهل بیت مختار ابو عبید ثقفی و تشکر از صدا و سیما به خاطر این کار تاریخی.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۴ ۲۲:۵۳

مختار ثقفی بزرگ مرد تاریخ شیعه بود که توانست قاتلان امام حسین (ع)را آنچنان که شایسته بود به سزای عملشان برساندو دل اهل بیت را شاد کند ولی متاسفانه تاکنون آنچنان که شایسته است از این شخصیت بزرگ شیعه یاد نشده است.درود بر داوود ميرباقري که بالاخره شجاعت به خرج برد و زندگی مختار علیه الرحمه را جلوی دوربین برد.بنده از واعظان مجالس نیز تقاضا دارم زندگی مختار و رشادتهای او را برای مردم بیان کنند.درود بر میر باقری

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۲۴ ۲۱:۳۰

یعنی میزان هزینه ای که برای این سریال ها میشه عامل جذب مخاطبه !؟
خیلی از کار ها بوده که بدون این همه تجملات کار شدن خیلی هم مورد قبول مردم قرا گرفته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.