قطبی یک مدافع کانادایی میگیرد
سرمربی ایرانی تیم فوتبال شیمیزو اسپالس برای تقویت تیمش جهت حضور در فصل آینده جی لیگ یک مدافع را از لیگ حرفهای آمریکا به خدمت میگیرد.
به گزارش تسنیم، اخیراً باشگاه شیمیزو اسپالس ژاپن اعلام کرد قرارداد افشین قطبی را برای فصل جدید تمدید میکند و این مربی ایرانی برای چهارمین فصل متوالی هدایت این تیم را به عهده خواهد داشت. سرمربی پیشین تیم ملی کشورمان پس از قطعی شدن حضورش در شیمیزو اس پالس جهت تقویت تیمش برای فصل آینده از حالا دست به کار شده تا بازیکنان موردنظرش را جذب کند.
سایت رسمی لیگ حرفهای فوتبال آمریکا (MLS) در همین رابطه گزارش داد دژان یاکوویچ، مدافع تیم فوتبال دیسی یونایتد با تیم شیمیزو اسپالس به توافق رسیده و این بازیکن فصل آینده زیر نظر افشین قطبی بازی خواهد کرد.
شیمیزو در فصل 2013 لیگ حرفهای ژاپن، موسوم به جیلیگ که به تازگی به پایان رسید با کسب 50 امتیاز در جایگاه پنجم جدول ردهبندی این رقابتها قرار گرفت.
یاکوویچ 25 ساله که اصالتی صربستانی دارد از سال 2008 عضو تیم ملی کانادا است و تا کنون 17 بازی ملی در کارنامهاش به ثبت رسیده است.
این مدافع کانادایی بین سالهای 2008 تا 2009 در تیم ستاره سرخ بلگراد صربستان بازی کرده و پس از آن از سال 2009 تا کنون در 98 بازی برای دیسی یونایتد به میدان رفته است.
دیسییونایتد در فصل 2013 به مقام دهمی جدول 10 تیمی کنفرانس شرق MLS دست یافت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.