آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

شرط اشتغال به کار بانوان در مشاوره املاک

رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک گفت: بانوانی که در آژانس املاک فعالیت می‌کنند حق نشان دادن واحد مسکونی را به مشتری مرد ندارند.

به گزارش تسنیم، مصطفی قلی خسروی با بیان اینکه بانوان حق نشان دادن واحد مسکونی در آژانس‌های املاک را ندارند، افزود: طی بخشنامه که از سوی اتحادیه مشاوران املاک کشوری صادر شده بانوان حق مشاوره و نشان‌ دادن واحد مسکونی به مرد را ندارند.

وی در ادامه افزود: بسیاری از پروانه‌های صادر‌شده برای مشاوران املاک مربوط به بانوان است و این بانوان باید حتما یک مباشر مرد برای راهنمایی آقایان در مشاور املاک خود داشته باشد.

خسروی در ادامه اظهار داشت: درصورتی که متقاضی برای واحد مسکونی خانم باشد بانوان این آژانس املاک می‌توانند واحد مسکونی را نشان دهند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشوری با اشاره به اینکه آزادشدن خرید و فروش مسکن مهر در افزایش قیمت تأثیری ندارد، افزود: مالکیت محترم است و متقاضیان می‌توانند واحد مسکونی مهر خود را واگذار کنند.

خسروی در ادامه توضیح داد: پیش از اعلام رسمی وزیر راه و شهرسازی مبنی برآزادسازی خرید و فروش مسکن مهر بسیاری از متقاضیان به صورت قولنامه‌ای اقدام به فروش و یا خرید واحد خود می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: با آزادسازی خرید و فروش مسکن در قیمت‌ها تغییری نخواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۰/۱۱ ۰۸:۵۰

خیلی وقت است که بانوان مشغول کار هستند و خانه را به هر مشتری نشان میدهند.

سید۱۳۹۲/۱۰/۱۱ ۰۸:۱۹

قولنامه خودش یه جورایی راه میانبر دور زدن قانون شده!
کاش قولنامه مدت دار باشه!

هادی۱۳۹۲/۱۰/۱۱ ۰۸:۱۱

فکر نمی کنید اکثر مشکلات بیکاری به خاطر همین موضوع است که خانم ها شاغل شدند؟؟؟
از طرفی خانمی که از نظر مالی مستقل شد هر طور که بخواهد در خانواده رفتار می کند
فکر می کنم باید اول از نظر فرهنگی جامعه و خود بانوان آماده حضور در مشاغل باشند

مهدی۱۳۹۲/۱۰/۱۱ ۰۹:۲۹

ما آقایون باید از نظر فرهنگی آمادگی حضور زنان در محیط های کاری رو پیدا کنیم آقای هادی. وگرنه بانوانی که وارد محیط کاری نشدن چطور باید با فرهنگش آشنا بشن؟ براشون کلاس و دوره آموزشی برگزار کنیم؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.