آخرین خبرترامپ از احتمال توافق تهران و واشنگتن خبر داد
1بازدید

بازیکنان در رختکن به من تبریک گفتند

نظری: جواب زحمات قلعه‌نویی را دادم

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: با گلی که به راه‌آهن زدم جواب زحمات و محبت‌های قلعه‌نویی را دادم.

به گزارش فارس، محمدمهدی نظری پس از پیروزی یک بر صفر مقابل راه‌آهن در  جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود توانستیم با این برد به صدر جدول برسیم و من هم خوشحالم که پایم به گلزنی باز شد. قبل از این بازی فشار زیادی روی من بود و در نهایت لطف خدا بود که شامل حال من شد و من توانستم با این گل از زیر فشار خارج شوم.

وی ادامه داد: قلعه‌نویی هم فشار زیادی را به خاطر من تحمل کرد او به من فرصت زیادی داد و من توانستم با این گل جواب زحمات و محبت‌هایش را بدهم.

نظری در مورد اینکه پیش از این بازی هم خوب بازی می‌کرده ولی گل نمی‌زده، گفت: بله، خوب بازی می‌کردم اما تماشاگران از من گل می‌‌خواستند و انتظار گلزنی داشتند.

وی در مورد اینکه در رختکن چه اتفاقی افتاد، گفت: اتفاق خاصی نیفتاد و بازیکنان به من تبریک گفتند به خاطر اینکه پایم به گلزنی باز شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.