آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

لغو عضویت احمدی‌نژاد در جمعیت ایثارگران

دبیرکل جمعیت ایثارگران با بیان اینکه احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق کشورمان از این تشکل لغو عضویت شده است، گفت: باتوجه به حضور وی در کسوت ریاست‌جمهوری این موضوع تاکنون به صورت رسمی اعلام نشده بود.

به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق کشورمان از جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی لغو عضویت شده است.

فدایی ضمن بیان این خبر افزود: احمدی‌نژاد پس از ریاست جمهوری دوره نهم، دو جلسه بیشتر در این تشکل شرکت نکرد و در دوره دوم نیز در هیچ جلسه‌ای حضور نیافت و از این رو عملاً لغو عضویت شد که باتوجه به حضور وی در کسوت ریاست‌جمهوری این موضوع به صورت رسمی اعلام نشده بود.  

 محمود احمدی نژاد رئیس دولت نهم و دهم عضو این حزب بوده ‌است. در دور اول انتخابات ریاست جمهوری ایران (1384)، این جمعیت از نامزدی محمد باقر قالیباف و در دور دوم از نامزدی محمود احمدی نژاد حمایت کرد، اما با روندی که دولت دهم در پیش گرفت جمعیت ایثارگران کم‌کم از دولت احمدی‌نژاد فاصله گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.