آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

کمبود داروی بیماران تالاسمی وجود دارد

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، کمبود داروهای بیماران تالاسمی را مربوط به یک استان ندانست و گفت: این کمبود برای همه بیماران تالاسمی در کشور وجود دارد.

به گزارش مهر، مهندس محمد هاشمی اظهارداشت: کمبود دارو برای بیماران تالاسمی در کشور وجود دارد و این مشکل، تنها مختص مازندران و بیماران تلاسمی این این استان نیست.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین مشکلات دارویی بیماران تالاسمی مربوط به به آن دسته از اقلام دارویی است که از طرف کشورهای خارجی مورد تحریم واقع شده اند، افزود: احتمالا برای سال آینده، شرایط بهتری برای دسترسی به این قبیل داروها ایجاد می شود.

هاشمی با توصیه به پزشکان برای تجویز داروهای ایرانی، تصریح کرد: راه حل فعلی و بهتر، این است که پزشکان، بیماران خود را ترغیب نمایند تا از داروهای خوراکی استفاده کنند. چرا که داروهای خوراکی ساخت داخل، کیفیت بسیار خوبی دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.