آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
4332بازدید

گرماي عجيب بازار براي ذوب يک ميليون سکه + جوابيه

گرماي جديد در بازارهاي سکه و طلاي کشور، در حال بروز است که احتمال مي‌رود به سودجويي کلان و نوعي سفته‌بازي جديد در بازار اقتصادي کشور دامن بزند.

گرماي عجيب بازار براي ذوب يک ميليون سکه + جوابيه
گرماي جديد در بازارهاي سکه و طلاي کشور، در حال بروز است که احتمال مي‌رود به سودجويي کلان و نوعي سفته‌بازي جديد در بازار اقتصادي کشور دامن بزند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، به تازگي بانک مرکزي به مناسبت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اقدام به ضرب يک ميليون سکه کرده که اين سکه‌ها با استقبال عجيبي روبه‌رو شده است.

بنا بر اين گزارش، عده‌اي سودجو اين سکه‌ها را خريداري و پس از ذوب آنها، با شيوه‌هاي خاص، طلا و نقره ناشي از ذوب آنها را به بازار مالي خارج از کشور به ويژه کشور امارات و دوبي قاچاق کرده‌اند.

گفتني است، اين سکه‌هاي ضرب شده در انواع گوناگون و از فلزهاي نقره و طلا ساخته شده‌اند.
 
جوابيه بانك مركزي
احتراما بازگشت به مطلب بالا، به استحضار مي‌رساند، بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، به مناسبت پاسداشت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، اقدام به ضرب سکه‌هاي يک، دو و نيم و پنج يادبود نموده است. اين سکه‌ها در سه طرح مختلف و در مجموعه سه‌تايي در جلسات حراج بانک کارگشايي عرضه مي‌شود.

فروش اين مجموعه سکه‌ها به واسطه هزينه‌هاي جانبي از جمله ضرب، جعبه، کارمزد بانک کارگشايي و کلکسيوني بودن آن و علاقه‌مندي خريداران، به قيمتي بيش از قيمت تمام شده خريداري مي‌گردد. بنابراين، به علت گرانتر بودن طلاي محتوي اين سکه‌ها از قيمت بازار، انگيزه‌اي براي ذوب آنها وجود ندارد و ذکر اين مطلب که اين سکه‌ها ذوب و به خارج قاچاق مي‌شود، صحت ندارد.

از سوي ديگر، تعداد سري سکه‌هاي يادبود سي‌امين سالگرد انقلاب اسلامي ضرب شده، بسيار محدود بوده و تفاوت فاحشي با رقم اعلام شده دارد.
شايان ذکر است، سکه‌هاي نقره يادبود هنوز به معرض فروش گذاشته نشده، چگونه ذوب شده است؟!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۰۱ ۱۶:۰۸

هیچ آدم عاقلی این کار رو نمی کنه. بسته رو که باز می کنی از ارزش سکه می افته، کی می آد ذوب کنه!!! اونم چیزی رو که بالاتر از قیمت داره فروش می ره.

ناشناس۱۳۸۷/۱۲/۰۱ ۰۹:۰۹

واقعا مطالب نوشته شده بالا جاي كمي تعمل دارد زيرا اگر چنين باشد يك سياستي پشت آن هست كه مي خواهند اين سكه ها در بازار گردش نداشته باشد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۲۰:۵۸

به نام خدا
اسم سكه شد و من به عنوان دبير آموزش و پرورش به ياد سكه هايي افتادم كه قرار است به زور به عنوان عيدي به كارمندان دولت غالب شود. آخر بنده حقير كه روي پول 250 هزار تومن عيد حساب باز كرده ام تا آن را به بدهي هايم اختصاص بدهم بايد اين سكه را به قيمت پايين در بازار ذوب كنم و بازار سكه هم قطعا خراب خواهد شد چون همه قصد فروختن آن را دارند. تقاضا دارم از دولت كه فكر سكه دادن براي عيدي را از سرشان بيرون كنند.
ممنون مي شوم اگر اين مطلب را درج كنيد چون درد دل همه كارمندان دولت است

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۱۶:۳۵

به نظر من که البته چاپ نمي کنيد اين فقط تبليغ براي سکه هاايست که اقبال عمومي نداشت

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۱۵:۵۷

تازه اگر اینطور هم باشد که می گوئید و عده ای سودجو به دنبال ذوب سکه ها باشند، بی شک این کار از پس هر عده ای بر نمی آید؛ احتمالا از دمای ذوب طلا که خبر دارید. روی اجاق گاز یا توی فر نمی شود طلا ذوب کرد. کار چه کسانی است الله اعلم.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۱۵:۳۶

با سلام .واقعا اکاذیب می نویسید.من خودم در بازار هستم کسی اصلا از این سکه ها وارد بازار نکرد که بفروشد.این سکه کسی نمی خرد چون گران هست و مشتری خاص دارد.آن کسانی که سکه می خرند سکه های تاریخ زیر 1386 می باشد که اجرت ندارد.

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۱۴:۴۵

چرا نشر اکاذیب می کنید سکه هایی که تاکنون منتشر شده اند همگی ارزش گذاری بالاتر از قیمت جهانی طلا دارند

ناشناس۱۳۸۷/۱۱/۳۰ ۱۴:۳۵

بازار گرمی ناشیانه ای دارد صورت میگیرد . هیچ ادم عاقلی این کار را نمیکند چون انتفاعی نیست مگر اینکه ما بخواهیم با این خبر فروش این سکه های جدید را تبلیغ وارونه کنیم . چطور ممکن است کاری که سود ندارد کسی انجام دهد امروزه با ارزان شدن نیکل سکه های فلزی هم برای ریخته گری کار برد ندارد .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.