آخرین خبراجرای ترانه عربی مشهور برای دایی و تهامی
4603بازدید

زیدی در دادگاه هم به بوش تاخت

وی افزود: احساس می كردم خون عراقی های بیگناه در زیر پاهایم جاری است و بوش پس از كشتن یك میلیون عراقی و برجای گذاشتن خرابی های سیاسی و اقتصادی می خواهد عراق را ترك كند.

منتظر الزیدی خبرنگار عراقی كه بوش را با لنگه كفش مورد هدف قرار داد، در جلسه دادگاهش، بوش را عامل جنایت هایی دانست كه در كشورش به وقوع پیوست.

به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این خبرنگار عراقی در برابر قاضی دادگاه گفت: هنگامی كه دیدم بوش با تمسخر به نوری المالكی می نگرد و با نگاه های سردی به نخست وزیر كشور نگاه می كند و می گوید كه شام آخر را با وی پیش
از ترك بغداد می خورد دنیا در برابر دیدگانم سیاه شد.

وی افزود: احساس می كردم خون عراقی های بیگناه در زیر پاهایم جاری است و بوش پس از كشتن یك میلیون عراقی و برجای گذاشتن خرابی های سیاسی و اقتصادی می خواهد عراق را ترك كند.

وی در ادامه گفت: احساس كردم بوش قاتل اصلی ملت من است و من باید به عنوان بدنه ای از ملت به جنایت های وی پاسخ دهم بنابراین كفش هایم را به سمت وی پرتاب كردم.

قاضی دادگاه پس از شنیدن اظهارات الزیدی به منظور استعلام از دفتر نخست وزیری مبنی بر اینكه آیا سفر بوش به عراق رسمی بود یا خیر جلسه بعدی دادگاه را به 22 اسفند موكول كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.