آخرین خبرترانه علیدوستی زیر تابوت حمید علیدوستی
1بازدید

بررسی کتب‌ جدید درسی در گروه ارزشیابی

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر گروهی برای ارزشیابی کتاب‌های درسی در حال فعالیت هستند.

به گزارش فارس، مجید قدمی، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در خصوص بررسی کتاب‌های درسی اظهار داشت: این پژوهشگاه، وقتی کتاب‌های درسی چاپ می‌شود و به مدارس ورود می‌یابد، وارد عمل می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر گروهی برای ارزشیابی کتاب‌های درسی در حال فعالیت هستند؛ برای مثال کتاب‌های جدیدالتألیف سال گذشته ارزشیابی شد و مواردی را برای اصلاح به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ارائه کردیم تا در چاپ سال بعد این تغییرات انجام شود.

قدمی با بیان اینکه تیم 10 تا 12 نفره‌ای در حال ارزشیابی کتب درسی هستند، گفت: در ارزشیابی، نظرات معلمان، متخصصین و متخصصین هنری را در نظر می‌گیریم و در مجموع به یک جمع‌بندی می‌‌رسیم.

وی افزود: در ابعاد مختلف از متن تا تصویر و چارچوب‌های تخصصی نظراتمان را مطرح می‌کنیم تا در سال بعد که کتاب چاپ می‌شود، اشکالات سال گذشته وجود نداشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۳:۴۸

بهتر نیست کتابهای آزمایشی چاپ شود و در تیراژ پایین تر در اختیار متخصصین و معلمان قرار بگیرد و سپس توزیع شود؟ اینطور با مشورت با گروه ارزشیابی از مشکلات پیشگیری می شود نه اینکه با عجله اقدام به احیا و درمان چیزی کنند که از دست رفته.
پیشگیری با درمان قابل مقایسه نیست.

مهدی۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ۱۴:۱۳

بله، اینطور معلمان هم جایگاه نظارتی خود را در نظام آموزشی می بینند و با جان و دل بیشتری کار می کنند. با یک تغییر روش مزیتهای بسیاری به دست می آید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.