آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

نشست سه جانبه ایران،سوئیس و سوریه

«حسین امیرعبداللهیان» معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه گفت: نشست سه جانبه جمهوری اسلامی ایران، سوئیس و سوریه برای تسهیل ارسال کمک های انسان دوستانه به این کشور فردا در تهران برگزار می شود.

حسین امیر عبداللهیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معاونان وزیر امور خارجه سه کشور ایران، سوئیس و سوریه این نشست را برای بررسی تسریع ارسال کمک های انسان دوستانه بین المللی به سوریه این نشست فردا (سه شنبه ) در تهران برگزار می کنند.

معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه ایران که ریاست هیات ایرانی را در این نشست برعهده دارد، یادآور شد: هیات سوئیسی به ریاست «مانوئل بسلر» و هیات سوری با ریاست «حسام الا» در این نشست شرکت می کنند.

حسین امیرعبداللهیان ماه گذشته نیز برای شرکت در دومین کنفرانس کمک به آوارگان سوری به کویت سفر و در این کنفرانس مواضع جمهوری اسلامی ایران را در حمایت از سوریه و کمک به مردم این کشور تبیین کرد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.