آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

سفر یک مقام‌ اتحادیه اروپا به اوکراین

کمیسر توسعه و سیاست منطقه‌ای اتحادیه اروپا که در اوکراین به سر می‌برد، امروز (چهارشنبه) با مقامات دولتی و اپوزیسیون اوکراین دیدار خواهد کرد تا در خصوص راه‌های پایان دادن به بحران سیاسی این کشور گفت‌وگو کنند.

کمیسر توسعه و سیاست منطقه‌ای اتحادیه اروپا در سومین سفر خود به اوکراین قرار است با اپوزیسیون این کشور دیدار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از صدای روسیه، استفان فوله، کمیسر توسعه و سیاست منطقه‌ای اتحادیه اروپا که در اوکراین به سر می‌برد، امروز (چهارشنبه) با مقامات دولتی و اپوزیسیون اوکراین دیدار خواهد کرد تا در خصوص راه‌های پایان دادن به بحران سیاسی این کشور گفت‌وگو کنند.

وزارت امور خارجه اوکراین نیز در آستانه سفر این مقام به این کشور در بیانیه‌ای موضوع اتحادیه اروپا در قبال حوادث اوکراین را سازنده و متوازن خوانده و اعلام کرد: ما یک بار دیگر بر تلاش اوکراین برای ادغام در اتحادیه اروپا از طریق اجرای اصلاحات اجتماعی اقتصادی و اجتماعی سیاسی تاکید می‌کنیم و موضوع بسیار مهم در این خصوص این است که این اتحادیه، جامعه جهانی و موسسات مالی از این اقدام اوکراین، حمایت‌های مناسب را به عمل آورند.

این سومین سفر فوله به اوکراین از نوامبر 2013 تاکنون است.

نمایندگان دولتی و اپوزیسیون اوکراین در روزهای اخیر در حال بررسی پیشنهادات برای اصلاح قانون اساسی هستند.

اپوزیسیون اوکراین به دنبال محدود کردن اختیارات ویکتور یانوکوویچ، رئیس جمهوری این کشور است. اگر این گروه‌های کاری به مصالحه با یکدیگر برسند، پارلمان اوکراین یک جلسه عمومی فوق‌العاده برای بررسی این سند مصالحه تشکیل خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.