آخرین خبرهوای تهران در وضعیت نارنجی
1بازدید

کشتار روزانه در سوریه رکورد شکست

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد: در بازه زمانی 22 ژانویه تا 11 فوریه که نخستین جلسه‌های مذاکرات ژنو برگزار شد، دست‌کم 4959 تن در مناطق مختلف سوریه کشته شدند.

کشتار روزانه در سوریه رکورد شکست
دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که شمار افرادی که به شکل روزانه در سوریه کشته می‌شوند، به بالاترین حد خود از زمان آغاز درگیری‌های این کشور رسیده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه الاهرام مصر، دیده‌بان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن قرار دارد، اعلام کرد: در شرایطی که دولت سوریه و مخالفان در حال برگزاری مذاکرات ژنو هستند، میانگین افرادی که در خشونت‌های سوریه روزانه جان خود را از دست می‌دهند به بالاترین حد خود از سال 2011 رسیده است، به گونه‌ای که به طور میانگین روزانه 236 تن در خشونت‌های این کشور کشته می‌شوند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد: در بازه زمانی 22 ژانویه تا 11 فوریه که نخستین جلسه‌های مذاکرات ژنو برگزار شد، دست‌کم 4959 تن در مناطق مختلف سوریه کشته شدند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد: با توجه به اینکه آمار تلفات جنگ سوریه به بیشترین حد خود رسیده، ما خواهان تعلیق مذاکرات ژنو2 هستیم چرا که این مذاکرات به توقف عملیات نظامی در سوریه نینجامیده است.

رامی عبدالرحمان، مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه تصریح کرد: در طول ادامه مذاکرات ژنو به طور میانگین روزانه 236 تن در سوریه کشته شدند.

وی در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این آمار نشان دهنده بیشترین افراد کشته شده در سوریه طی یک روز است و رکورد سه ساله آغاز درگیری‌ها در این کشور را شکست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.