آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
2بازدید

13کشته نخستین آمار حادثه سقوط اتوبوس

از صبح امروز نیروهای امداد و نجات، مرکز پیام، 115 شهرستان آمل، دماوند و شهرستان بابل برای امدادرسانی در منطقه حاضر شده‌اند

13کشته نخستین آمار حادثه سقوط اتوبوس
رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل با اشاره به اعزام نیروهای امدادی بابل و دماوند به محور هراز گفت: بر اساس نخستین آمار تاکنون حادثه سقوط به دره یک دستگاه اتوبوس در محور هراز 13 کشته داشته است.

حمزه قاسمی در گفت‌وگو با فارس در آمل، با اعلام اینکه امدادرسانی به مصدومان حادثه سقوط یک دستگاه اتوبوس به محور هراز از دقایق نخست حادثه آغاز شده است، اظهار کرد: این حادثه تاکنون 13 کشته بر جای گذاشته است.

وی با بیان اینکه از صبح امروز نیروهای امداد و نجات، مرکز پیام، 115 شهرستان آمل، دماوند و شهرستان بابل برای امدادرسانی در منطقه حاضر شده‌اند، بیان کرد: به دلیل تسریع در روند کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان هنوز آمار رسمی درباره تعداد مصدومان، کشته‌ها و تعداد مسافران در دست نیست.

قاسمی یادآور شد: پنج دستگاه اورژانس بخشی از مصدومان را به شهرستان دماوند منتقل کردند و مابقی مصدومان نیز در حال انتقال به بیمارستان‌های گزنک و 17 شهریور آمل هستند که نخستین گروه این مصدومین وارد بیمارستان آمل شدند.

وی گفت: این اتوبوس از شهر کردکوی عازم تهران بود که در دره زیارباغ سقوط کرده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان آمل از آمادگی پرواز عملیاتی هلی‌کوپتر اورژانس آمل نیز خبر داد و افزود: در حال حاضر نیازی به این پرواز نبود و مصدومان در حال انتقال هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۰:۰۶

دیگه عادی شده واسه ما...

بی نام۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۱۰:۰۶

با عرض تسلیت
اتوبوس های شمال برای تکمیل مسافران خود(مانند رفتار اتوبوسهای درون شهری) از شهرهای پرجمعیت بابل و آمل تردد می کنند.به همین جهت به جای جاده فیروزکوه که امن تر است جاده مرگ هراز را انتخاب می کنند . ضمن آنکه برای جبران زمان از دست رفته به جهت توقف در این شهرها و گرفتن مسافر، با سرعت بیشتری از جاده هراز عبور می کنند. هیچ ارگانی هم پاسخ گو نیست. تا به کی برای سود بیشتر با جان انسانها بازی می شود؟

مری۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۰۹:۵۰

بازم اتوبوس بازم حادثه بازم کشته بازم بدبختی

بهزاد۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۰۹:۴۴

واااای از این همه تصادف

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۰۹:۴۲

پس بگو چرا این هلیکوپتر امداد هی از امل میاد و میره .

خدا رحمتشون کنه

آخه چرا حاشیه جاده رو گاردیل و حفاظ بتونی مناسب نمی ذارن ؟

مازیار۱۳۹۲/۱۱/۲۹ ۰۹:۴۱

سریال ادامه دار تصادفات جاده ای! لطفا این سریال را متوقف کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.