آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

دوستی با آمریکا به ضرر پاکستان تمام شد

دوستی با آمریکا به ضرر پاکستان تمام شد
داور خان قلی با بیان اینکه برای مبارزه با تروریست ها باید همکاری نظامی با کشورهای همسایه به ویژه ایران انجام شود، گفت: پاکستان خود به تنهایی قادر به مبارزه با تروریست ها نیست.

داورخان قلی در گفت وگو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری خانه ملت، با تقبیح اقدامات تروریستی صورت گرفته بر علیه ملت ایران از طریق خاک پاکستان، گفت: مردم پاکستان بسیار صلح دوست و مخالف جدی گروه های تروریستی هستند، اما متأسفانه گروه های تروریستی اسم پاکستان را بد نام کرده اند.

نماینده مجلس پاکستان، با اشاره به تبعات رویکرد چند ساله پاکستان درباره تعامل و ارتباط با آمریکا، افزود: قطعا دوستی آمریکا برای همه ضرر داشته است، به طوری که اگر آمریکا ریالی به پاکستان کمک کردند چندین برابر آن هزینه روی دست پاکستان گذاشتند.

وی با بیان اینکه پاکستان هم اکنون در حال گذر از سیاست های قبلی خود نسبت به کشورهای منطقه و کشورهای فرامنطقه ای است، تصریح کرد: در گذشته سیاست پاکستان ارتباط با کشورهایی مانند آمریکا بود، اما امیدوارم رویکردها تغییر پیدا کند.

نماینده مجلس پاکستان، در پاسخ به سوالی مبنی بر رویکرد مجلس پاکستان درباره طرح موافقتنامه امنیتی ایران و پاکستان برای مبارزه با گروه های تروریستی حاضر در خاک این کشور، گفت: به طور حتم برای مبارزه با تروریست ها باید همکاری نظامی با کشورهای همسایه به ویژه ایران انجام شود، زیرا پاکستان خود به تنهایی قادر به مبارزه با تروریست ها نیست.

لازم به ذکر که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تشریح موافقتنامه امنیتی ایران و پاکستان اعلام کردند که با تصویب این موافقتنامهنیروهای مسلح ایران می‌توانند به‌صورت قانونی برای نابودی تروریست‌ها وارد خاک پاکستان شوند.

گروهک تروریستی موسوم به «جیش‌العدل» در تاریخ 20 بهمن  با انتشار تصاویری در صفحه توئیتر خود مسئولیت ربایش 5 نفر از مرزبان‌های ایرانی را بر عهده گرفت./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.