رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسید عباس موسوی: بی‌وطن نباشیم
8بازدید
۲۷

رانندگان تهران صبورترين رانندگان جهان هستند!

رانندگان تهران صبورترين رانندگان جهان هستند!
دو نفر از اساتيد علوم ارتباطات كشور نيوزلند كه به دعوت مركز ارتباطات و امور بين‌الملل شهرداري تهران در نشست شوراي مديران روابط عمومي شهرداري تهران شرکت کرده بودند، از فرهنگ ترافيك رانندگان تهراني و صبوري آن‌ها در ترافيك تمجيد كردند.

به گزارش خبرگزاری مهر ،پرفسور گالووي استاد علوم ارتباطات دانشگاه مسي اوكلند با اشاره به اين كه رانندگان تهران به حد غير قابل باوري صبور هستند، گفت: رانندگان تهراني در سنگين‌ترين راهبندان‌ها نیز هیچ گونه عكس‌العمل منفي از خود نشان نمي‌دهند.  

وي از ترافيك تهران به عنوان يك بحران نام برد و افزود: مردم تهران صبورانه با اين مسأله كنار آمده‌اند و به نظر مي‌رسد ترافيك به عنوان یک موضوع معمولی در زندگی روزمره شهروندان پذيرفته شده است.

همچنين پرفسور مور، ديگر استاد علوم ارتباطات دانشگاه مسي اوكلند با اشاره به اين كه اوكلند با 10 درصد جمعيت تهران و 600 كيلومتر مربع مساحت، از وسعتي نزديك به تهران برخوردار است، گفت: رشد افقي اوكلند در حال تبدیل شدن به رشد عمودي است و این شهر به رغم جمعيت اندك نسبت به تهران و وسعت برابر با آن، با مشكل ترافيك مواجه است.

پرفسور مور با بيان اين كه رانندگان ايراني نسبت به رانندگان بسياري از نقاط دنيا رانندگان آرامي هستند، افزود: به عنوان نمونه، اگر ترافيك تهران در شهرهاي چين وجود داشت رانندگان چيني دست خود را از روي بوق بر نمي‌داشتند و بدون وقفه بوق مي‌زدند، در صورتي كه رانندگان در تهران صبوری و حوصله به خرج مي‌دهند و تأمل می­کنند تا راه برايشان باز شود.

پرفسور مور در پايان با تاكيد بر اين كه تهران شبيه پيشرفته­ترين شهرهاي جهان است، خاطرنشان كرد: تهران تمام شاخص‌هايي كه كلان شهرهاي پيشرفته جهان برخوردار مي‌باشند را داراست و هيچ چيزي از شهرهاي مدرن دنيا كم ندارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۶:۳۰

امیدوارم این آقای نیوزلندی تعارف نکرده باشه...
در شهرسازی دو تعریف وجود دارد.
شهرهای گسترده با تراکم جمعیت 1500 تا 2500 نفر ( مانند ایالات متحده آمریکا)
شهرهای متراکم با تراکم 5000 نفر کمی بیشتر یا کمتر (توکیو ، ژاپن)
تهران با نزدیک به 700 کیلومتر مربع مساحت بالغ بر 12 تا 15 میلیون جمعیت روان روزانه در شهر دارد که تراکم جمعیت را به حدود 20000 نفر میرساند ... پس میتوانیم بگوییم که تهران شهری است که واقعا دارای پوششی محکم است ... به شخصه اگر 4 برابر ظرفیتم غذا بخورم ، خواهم ترکید

نیما۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۶:۲۴

پوشش مترو در سطح شهر تهران واقعا استاندارد هست همینطور میشه آدم ساعت خودشو با حرکت مترو و اتوبوس تنظیم کنه

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۵۸

من ترافیک های شهرهای مختلفی را دیده ام. برخی از این شهرها شاهد ترافکهایی بسیار شدیدتر از تهران هستند، اما رانندگان آنها بسیار صبورتر از تهرانی ها هستند. بنابراین من هم مشابه سایر اظهار نظر گنندگان به نظرم این مطلب درست نیست.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۵۵

نیوزلند هم دیگه برای ما نظر میده!

دیوید۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۳۹

یعنی کارمون به جایی رسیده که از خارجیا میخوایم حرفای قشنگ قشنگ برامون بزنن. حالا خوبه که ما داریم تو همین کشور زندگی میکنیما!

حامد۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۳۳

به حق چیزهای ندیده و نشنیده...... فکر بردنشون فقط منطقه 22 رو نشونشون دادن

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۳۲

جالبه که خود تابناک هم از این خبر متعجبه و با گذاشتن علامت تعجب اظهار نظر این آقایون رو زیر سوال برده

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۳۰

زیاد جدی نگیرید ایشان چون با هزینه ایران دعوت شده اند خواستند از خجالت میزبانانشان در بیایند.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۱۴

خوشبختانه دو سالی هست که در یکی از شهرهای اطراف تهران زندگی میکنم و کاملا تفاوت رو حس میکنم.دراینجا آرامش مردم بیشتر از تهران هست.چون شلوغی و ترافیک تهران رو نداره و در نتیجه رفتارشون در رانندگی بهتر از تهرانیهاست.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۴۶

رانندگی در اکثر شهرستانها به مراتب بدتر از تهران است

راننده مانده در ترافیک۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۱۳

1-میشه لطفا بفرمایید اگه کنار نیایم چیکار باید بکنیم؟
2- جسارت میکنم فرمودید تهران شبیه پیشرفته ترین شهرهای دنیاست؟!!! در تعریف خود شما اساتید آمده که : شهر توسعه یافته (پیشرفته) شهری است که مردم ثروتمند آن از سیستم حمل و نقل عمومی استفاده کنند نه آنکه کم درآمدهای شهر بتوانند ماشین شخصی بخرند. (لطفا گزاره قبل را 2، 3 با بخوانید)
3- وقتی برگشتید مملکت خودتون و پولتون رو گرفتید هم همینطور قضاوت می کنید یا یکدفعه همه چیز عوض می شود؟
4- بارگذاری جمعیتی غلط در تهران، عدم توسعه کمی و کیفی حمل ونقل عمومی، مهندسی و اجرای نامناسب خیابانها و مسیرهای تردد سواره و البته پیاده، عدم توجه کافی به آموزش و فرهنگ سازی تردد و شهر نشینی و ... از ممیزه های یک شهر پیشرفته است

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۰۷

مطمئنی؟

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۰۳

1- نخست آنکه این اظهار نظر از دو نفر استاد دانشگاه جای تعجب دارد چرا که اهل تحقیق به دنبال سنجه های کمی هستند، نه اظهارات کیفی. رانندگان تهرانی طبق چه شاخصی صبور هستند و نسبت به سایر کشورها در چه وضعیتی هستند؟
2- همین اخیراً تهران از لحاظ استانداردهای زندگی بین 95 پایتخت جهان 94 ام شد و مطالعات و شاخص های بسیار زیادی در این زمینه هست که تهران را در رده کاراکاس و دهلی نو و امثالهم قرار می دهد. چطور اظهار می کنند چیزی از شهرهای مدرن دنیا کم ندارد؟ دسترسی به اینترنت، حمل و نقل عمومی، فضای سبز سرانه، فضای ورزشی، مرگ و میر و جراحت ناشی از تصادفات، میزان سکته و میانگین عمر تهرانی ها و دو گل سرسبد یعنی آلودگی صوتی و الودگی هوا، واضح و مبرهن است که کاملاً اینها در سطح شهرهایی مثل توکیو و نیویورک و لندن هستند.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۰۲

اصلا ما بوق نمی زنیم!!!!!!!! اصلا بوق؟ ما؟ ارتباطی ندارند!!!1

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۰۰

نظر این اساتید نیوزلندی بسیار شک بر انگیز است. زیرا ترافیک شهرهایی چون نیویورک و لس آنجلس سنیگن تر از تهران است و اما قوانین رانندگی بسیار بهتر از تهران رعایت می شود. اما در تهران حرکات خلافی چون عدم رعایت حق تقدم عبور، چراغ زدن بی مورد به خودروی جلویی، عدم رعایت سرعت مجاز در تمامی معابر و نیز بوق زدنهای بی مورد به وفور مشاهده می شود. به نظر می رسد این دو نیوزلندی یا قصد مزاح داشته اند و یا از دیدگاه درستی برخوردار نبوده اند

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۲۹

و از همه مهم تر:
در مسافت 1 کیلومتر 10 بار تغییر لاین دادن ویژگی اصلی ما رانندگان ایرانی!

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۰۰

جل الخالق !

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۵۹

"تهران تمام شاخص‌هايي كه كلان شهرهاي پيشرفته جهان برخوردار مي‌باشند را داراست و هيچ چيزي از شهرهاي مدرن دنيا كم ندارد"راست گفته خب.

امین۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۵۱

پس چطور همین چند وقت اعلام شد تهران جزو 10 شهر بد برای زندگی در جهانه؟!!این آقایون چند ماه میموندند متوجه میشدند تهران چی کم داره.در شهرهای چین در هر شهر دست کم 9 تا 12 خط مترو و اتوبانهای دوطبقه فعاله با جمعیتهایی کمتر از تهران

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۵۰

چینی ها را نمیدانم
ولی تایلندیها بسیار در رانندگی خونسرد تر از ما هستند
به شخصه شاهد بودم یکی وسط خیابان یک لاینی
داشت بار خالی میکرد و صف طولانی به مدت 10 دقیقه از ماشینها تشکیل شده بود ولی نه یکنفر بوق زد و نه کسی به طرف حرفی زد

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۵۴

خیلی ببخشید ولی اونها دیگه عقلشون کم هست که اعتراض نمیکنند، اون فردی که راه را بسته و برای کار شخصی خودش بقیه را نگه داشته باید بهش اعتراض بشه (طرف باید یه فکر دیگری بکند یا مثلا در ساعاتی از شب که تردد کمتر است کارش را انجام دهد)، این فرق میکنه با ترافیک های که فرضا در بزرگراه های تهران در ساعات پیک میبینیم.

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۲۲

ما تو یه مسر 10 تا از این 10 دقیقه ها می ایستیم و تکرار هر روز و همیشگی باعث لبریز شدن صبر همه شده

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۵۰

بزرگترین دروغ سال

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۲۰

اگر رانندگان سایر کشورها اومن تو این اوضاع برای مدت های طولانی با همین وضعیت رانندگی کردن تو راست میگی

ناشناس۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۴۷

خوب شد نگفت هوای تهران پاکیزه‌ترین هوای دنیاست

بهداد۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۴:۴۱

آنقدر بدبختی و گرفتاری بزرگتر داریم که دیگه چاره ای جز صبوری نمیمونه، چه تو رانندگی چه تو زندگی...

نوید۱۳۹۲/۱۱/۳۰ ۱۵:۴۸

یعنی اونقدر دوست دارم با این کاربری که منفی داده آشنا بشم ببینم این روحیه رو از کجا آورده که توی تهران اینقدر آرامش داره که به این نظر منفی داده...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.