سخنان جالب تنها وزیر مسلمان انگلیس
اولین وزیر زن مسلمان در تاریخ انگلستان، در دیدار با «سلطان قابوس» پادشاه عمان تصریح کرد: اسلام دارای طبیعت میانه روی است که آیات سوره بقره دال بر این حقیقت می باشند.

بر گزارش شفقنا به نقل از پایگاه الاهرام، اولین وزیر زن مسلمان در تاریخ انگلستان، در دیدار با «سلطان قابوس» پادشاه عمان تصریح کرد: اسلام دارای طبیعت میانه روی است که آیات سوره بقره دال بر این حقیقت می باشند.
وی در ادامه اضافه نمود: خشونت های فرقه گرایانه نه تنها به اسلام ارتباطی ندارد؛ بلکه با قواعد ان در تعارض هستند و آینده دین و عقاید دینی را با خطر رو به رو می سازد که این مساله اسلام را از روح واقعی آن دور می سازد.
«وارسی» که در عمان به سر می برد با وزیر اوقاف و امور دینی این کشور دیدار کرد.
وی در سخنرانی خود در مسجد قابوس ؛ روش عمان در زمینه بخشش دینی و کنار گذاشتن اختلافات میان گروه های دینی را راهی جهت احترام و تفاهم بیشتر دانست
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
الله واكبر وزير مسلمان در دولت انكليس ؟! اينهم يك خانم محجبه ؟! احسنت .
آفرین.
از اين زشت تر نبود
سخنانی "جالب" و "بی نظیر" بودند! ...
به به!
ايشان را به ايران دعوت کنيد
حالا ایران با 30 درصد جمعیت اهل سنت یه استاندار نداره.....خخخخخخخ خخخخخ
چه فایده سنی است!!
حال اون قسمت جالب سخنان ایشون از نظر شما کدوم قسمته ؟ مگر غیر از این است که خشونت های فرقه گرایانه به اسلام ارتباطی ندارد .
چون حرفهای دل شما میزنه خیلی جالبه.............
کی می شود که ما نیز از توانایی های اقلیت های هموطن در مقام های وزارت استفاده کنیم؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.