آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1641بازدید

نصب دوربين مخفي در خانه 3دختر دانشجو

برخلاف ادعاي اين مرد مشخص شد که وي چندي پيش با اصرار فراوان آينه بزرگي را در اتاق خواب دختران جوان در مقابل دوربين نصب کرده تا امکان ضبط تصاوير در جهت مخالف دوربين نيز وجود داشته باشد.

انعکاس نور آفتاب از لنز دوربين مخفي نقشه صاحبخانه اصفهاني براي فيلمبرداري از دختران دانشجو را افشا کرد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني عبرت بعدازظهر چهارشنبه هفته گذشته سه دختر دانشجو ماموران را در جريان کشف شيئي مرموز که داخل ديوار اتاقشان تعبيه شده بود، قرار دادند و خواستار رسيدگي به آن شدند.

يکي از دختران به نام شيوا گفت؛ ظهر که از دانشگاه به خانه بازگشتم به دليل خستگي مستقيم به اتاق رفتم و دراز کشيدم. ناگهان انعکاس نور از شکافي در ديواره کنار پنجره اتاق توجهم را به خود جلب کرد و هم خانه هايم را صدا کردم و پس از مشورت تصميم گرفتيم ديوار را سوراخ تا منشاء انعکاس نور را پيدا کنيم که با انجام اين کار به يک دوربين ريز برخورديم.

با بررسي محل توسط ماموران مشخص شد يک دوربين بسيار ريز به طور ماهرانه در ديوار جاسازي و دورتادور آن با گچ پوشانده شده است. با بررسي دقيق محل و يافتن سيمي که اطلاعات را از دوربين به نقطه مقصد انتقال مي داد، صاحبخانه دختران جوان متهم شناخته و مشخص شد که سيم ها به خانه اين مرد که مهندس الکترونيک است و در طبقه بالا زندگي مي کند، مي رسد.

از اين رو بازپرس پرونده دستور بازداشت صاحبخانه 37 ساله را صادر کرد. مهران پس از بازداشت مدعي شد دوربين را مدتي پيش براي کنترل رفتار پسر خود در آن محل کار گذاشته است. ليکن برخلاف ادعاي اين مرد مشخص شد که وي چندي پيش با اصرار فراوان آينه بزرگي را در اتاق خواب دختران جوان در مقابل دوربين نصب کرده تا امکان ضبط تصاوير در جهت مخالف دوربين نيز وجود داشته باشد.
هم اکنون با دستور بازپرس پرونده تجهيزات کامپيوتري متهم براي بررسي فني در اختيار پليس قرار گرفته و تحقيقات در اين خصوص ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۰۵ ۱۴:۵۰

قابل توجه تمام خانمهايي كه براي پروف لباس به قسمت يا اتاقك پروف لباس در فروشگاه ها يا بوتيكها ميروند، امكان عكس برداري يا فيلم برداري در اين نقاط زياد مي باشد

ناشناس۱۳۸۶/۱۰/۰۵ ۰۱:۲۶

هر دم از این باااااااااااااااااااااغ بری می رسد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.