آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

کلر:

مقابل‌رئال‌مرتکب‌اشتباهاتي‌خيلي‌ابتدايي‌شديم

سرمربي شالکه اشتباهات شاگردانش مقابل رئال مادريد را خيلي ابتدايي توصيف کرد.

به نقل از تسنيم، ينس کِلر، سرمربي شالکه پس از شکست تحقيرآميز شاگردانش در چارچوب رقابت‌هاي دور رفت از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به سايت رسمي يوفا گفت: ما در اين بازي مرتکب اشتباهات خيلي ابتدايي شديم. ما بازي را خيلي خوب شروع کرديم و شجاعانه در زمين ظاهر شديم تا اينکه گل اول را دريافت کرديم. ما روي اشتباه خودمان گل خورديم ولي خيلي زود حتي توسط يولين دراگزلر مي‌توانستيم گل مساوي را به ثمر برسانيم. معمولاً هم فرصت‌هايي اينچنيني مقابل تيمي همچون رئال به وجود نمي‌آيند.

سرمربي 43 ساله شالکه با تمجيد از هواداران اين تيم اظهار داشت: با توجه به حمايت هواداران‌مان اگر موفق به گلزني مي‌شديم شايد روند بازي تغيير مي‌کرد. هواداران‌مان در اين بازي واقعاً سنگ‌تمام گذاشتند و تا سوت پايان بازي هم دست از تشويق ما برنداشتند.

کِلر در پايان خاطرنشان کرد: پس از گل اولي که دريافت کرديم مي‌دانستيم که رئال از فضاهايي که ما در اختيارش قرار مي‌دهيم، استفاده خواهد کرد. آنها هم از اين فرصت استفاده کردند و هر باري که ما دچار اشتباه شديم نتيجه‌اش را به ما نشان دادند. شالکه تيمي جوان است که در اين سطح از مسابقات هنوز نياز به چيزهاي بيشتري براي آموختن دارد. در آينده ما در چنين شرايطي بايد عزم راسخ‌تري از خود نشان دهيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.