آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

په‌په: خوشحالم که با آنچلوتي کار مي‌کنم

مدافع پرتغالي رئال مادريد در صحبت‌هايي طعنه‌آميز پاسخ اظهارات اخير سرمربي سابقش را داد.

په‌په در برنامه‌اي راديويي به صحبت درباره ژوزه مورينيو، سرمربي سابقش پرداخت. مورينيو اخيرا گلايه کرده که بازيکنان سابقش تمام روز را در مقابل آينه سپري مي‌کردند و پاسخ محکم په‌په به اظهارات وي اين بود که « درست مثل مورينيو که تنها انساني است که صبح از خواب بيدار مي‌شود و خودش را در آينه نگاه نمي‌کند.»

به نقل از فارس، وي در پاسخ به مورينيو اظهار داشت: اين بخشي از زندگي روزانه است و هرگز ما را تحت تأثير قرار نداده است. اين براي ما کاملا طبيعي است که خودمان را در آينه نگاه کنيم تا تصوير خوبي از خود براي باشگاهي که برايش به ميدان مي‌رويم يعني رئال مادريد، بسازيم. وقتي در رسانه ها يا در مقابل دوربين‌ها هستيم؛ فکر مي‌کنيم مسئله کاملا پذيرفته شده است.

وي در مقابل درباره سرمربي فعلي رئال مادريد گفت: آنچلوتي آرامش را به تيم آورده است. او خودش يک بازيکن بود و مي‌داند از کجا آمده است. او همه‌چيز را در جاي خودش قرار داد و آرامشي که براي خوب بازي کردن به آن نياز داريم را به ما داد. خيلي خوشحالم که زير نظر او بازي مي‌کنم زيرا به بازيکنان نزديک است و احتياجات آنها را درک مي‌کند.

په‌په در خصوص دفاعش از ايکر کاسياس در پايان فصل گذشته که مورينيو قبل از رفتن به چلسي آن را حمله به خودش عنوان کرد، خاطرنشان کرد: نه تنها به اين خاطر که او کاسياس بود،‌بلکه به اين خاطر که او هم‌تيمي من بود و به خاطر تمام کارهايي که براي رئال انجام داد، از او دفاع کردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.