آخرین خبرمیزبانان رقابت‌های رنکینگ‌دار کشتی مشخص شدند
2بازدید

تعیین تکلیف سهام عدالت تا شش ماه دیگر

پارسال به علت برخی مسایل اقتصادی مهم از جمله هدفمندی یارانه ها و بودجه سال 93 موضوع بررسی سهام عدالت آنچنان که باید ادامه نیافت

تعیین تکلیف سهام عدالت تا شش ماه دیگر
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رییس سازمان خصوص سازی گفت: تکلیف سهام عدالت حداکثر تا شش ماه آینده مسخص می شود.

علی اشرف عبدالله پورحسینی روز پنجشنبه در جمع مدیران اجرایی شهرستان مرند، افزود: به علت برخی نگاه های آلوده خاطره خوشی در زمینه سهام عدالت حاصل نشد، اما امیدواریم در دولت تدبیر و امید با اقدامات کارشناسی شده انحرافات پیش آمده برطرف و مردم از نتایج مناسب و ملموس آن بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه تا سه سال آینده سهام عدالت آزاد خواهد شد، اظهار کرد: پارسال به علت برخی مسایل اقتصادی مهم از جمله هدفمندی یارانه ها و بودجه سال 93 موضوع بررسی سهام عدالت آنچنان که باید ادامه نیافت اما در سالجاری و در شش ماه اول این موضوع نهایی شده و تصمیمات مقتضی اتخاذ می شود.

عبدالله پورحسینی با اشاره به اینکه وظیفه دولت آماده سازی بستر برای فعالیت های اقتصادی است، یادآوری کرد: بخشی از این بستر مربوط به مسایل بین المللی و خارجی و بخش دیگر به مسایل داخلی کشور مربوط می شود که با آغاز دولت یازدهم در هر دو زمینه پیشرفت هایی حاصل شده است.

وی بحث مذاکرات خارجی و ایجاد امید در واحدهای تولیدی داخلی را از جمله گام های مثبت و موثر دولت تدبیر و امید عنوان کرد.

عبدالله پورحسینی گفت: فرمانداران و دستگاه های اجرایی شاخ و برگ دولت هستند و مردم به آنها به عنوان نمایندگان دولت تدبیر و امید می نگرند که با توجه به اهمیت جذب سرمایه گذاران در بخش های مختلف می توان با آماده کردن برخی طرح های دارای توجیه فنی و اقتصادی بهتر و موفق تر عمل کرد.

وی افزود: در این خصوص باید به پتانسیل های نسبی هر منطقه توجه داشت و برای بالفعل نمودن این مزیت ها فکر و تدبیر لازم را اتخاذ کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.