آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

کاهش ۸ درجه‌ای دمای هوای پایتخت

طی 24 ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی در تهران، لرستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، رشت و استان مرکزی بوده است.

کارشناس هواشناسی کشور از کاهش ۸ درجه‌ای دمای هوای پایتخت تا پایان امشب خبر داد.

محمد اصغری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اعلام این خبر گفت: اواخر وقت امروز هوای تهران صاف می‌شود اما از صبح روز پنج شنبه مجدداً شاهد بارش باران در پایتخت خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه موج نخست بارندگی‌ روز سه شنبه از کشور خارج می‌شود، افزود: تا عصر روز چهارشنبه شاهد شرایط جوی آرامی در کشور هستیم اما از چهارشنبه شب، موج دوم بارندگی‌ها آغاز می‌شود.

کارشناس هواشناسی کشور تصریح کرد: طی 24 ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی در تهران، لرستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، رشت و استان مرکزی بوده است.

اصغری در پایان خاطرنشان کرد: با شروع موج دوم بارندگی‌ها در کشور، شاهد بارش باران شدید در استان‌های خراسان رضوی، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.