آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

یونسی: برخی انتقادها را به حق می‌دانیم

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: برخی از انتقادها از دولت را به حق می‌دانیم.

حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در گفت‌و‌گو با تسنیم، در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد آستانه تحمل دولت در برابر منتقدان کمتر شده و در ظاهر از انتقاد استقبال می‌شود، اما در باطن روی خوش به منتقدان نشان نمی‌دهند؟ گفت: خیر، این‌گونه نیست همه دولتی‌ها معتقد هستند که نقد منصفانه و دلسوزانه برای ادامه راه دولت مفید است.

وی افزود: البته در این میان عده‌ای سعی می‌کنند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و کوچک‌ترین و بی‌اهمیت‌ترین موضوع را تبدیل به یک معضل بزرگ کنند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، تصریح کرد: البته برخی انتقادها از دولت را به حق می‌دانیم به مانند همان پیشنهادهایی که در رابطه با توزیع بهتر سبد کالا به دولت شد.

یونسی خاطرنشان کرد: هرچند در این باره هم عده‌ای بی‌انصافی کردند و فشارهای روانی زیادی را با توجه به امکاناتی که در اختیار داشتند به افکارعمومی وارد کردند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی خاطرنشان کرد: نقدی سازنده است که می‌تواند به دولت در پیشبرد اهداف کمک کند. البته ما نباید این موضوع را فراموش کنیم که دولت در ابتدای راه خود قرار دارد و هنوز در مسیر هموار کردن خرابی‌هایی است که از گذشته به جا مانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.