آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

رانت های میلیاردی در مسکن مهر

در سطح کشور بسیاری از تعاونی ها به دلیل عدم نظارت، عدم برنامه ریزی و مشکلات مالی که برای مردم به وجود آوردند به تعهدات خود عمل نکردند که در این بین تصرفات غیر قانونی صورت گرفته و یکسری از افراد با ایجاد رانت یکشبه میلیاردر شدند.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح تحقیق و تفحص از مسکن مهر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بسیاری از تعاونی های مسکن مهر به تعهدات خود در قبال مردم عمل نکردند.

سید سعید زمانیان دهکردی در گفت و گو با خبرگزاری خانه ملت با انتقاد ازنحوه  واگذاری مسکن مهر، گفت: در استان چهارمحال و بختیاری بسیاری از تعاونی به مسکن مهر بی توجهی می کنند ورانت ها کلان ایجاد شده؛ حتی پاسخ درستی به متقاضیان و مردم نمی دهند.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی،  با بیان اینکه به زودی طرح تحقیق و تفحص از مسکن مهر را تهیه می کنیم، افزود:‌ در سطح کشور بسیاری از تعاونی ها به دلیل عدم نظارت، عدم برنامه ریزی و مشکلات مالی که برای مردم به وجود آوردند به تعهدات خود عمل نکردند که در این بین تصرفات غیر قانونی صورت گرفته  و یکسری از افراد با ایجاد رانت یکشبه میلیاردر شدند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: طرح تحقیق و تفحص از مسکن مهر در حال تهیه شدن است و در هفته آینده به صورت جدی پیگیری می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.