آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

پزشکی قانونی: علت فوت خلیلی ضربه چاقو بوده

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد علت فوت علی خلیلی طلبه ناهی از منکر بی ارتباط با حادثه ۲ سال قبل نیست.

پزشکی قانونی: علت فوت خلیلی ضربه چاقو بوده
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد علت فوت علی خلیلی طلبه ناهی از منکر بی ارتباط با حادثه ۲ سال قبل نیست.

شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره نتیجه تحقیقات و بررسی درخصوص پرونده علی خلیلی طلبه ناهی از منکر و مشخص شدن علت فوت وی گفت: بررسی‌ها در سازمان پزشکی قانونی انجام شده است.

وی درباره اینکه ایا علت فوت ارتباطی با حادثهای که برای این فرد در سال 90 رخ داده است وجود دارد یا خیر گفت: بررسی نشان می‌دهد فوت این فرد بی ارتباط با ان حوادث نبوده است.

شجاعی گفت: به طور قطع ارتباط میان آن حوادث و جراحت وارده و فوت وی وجود دارد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور درباره اینکه آیا این گزارش به بازپرس پرونده اطلاع داده شده یا خیر گفت: به صورت کتبی بازپرس پرونده را در جریان موضوع قرار داده‌ایم.

25 تیر ماه سال 1390 حادثه‌ای دردناک در یکی از محلات شرق تهران رقم خورد.

در این حادثه جوان 19 ساله‌ای به نام علی خلیلی در حین بازگشت از هیئت در حالی که همراه چند نفر از شاگردان یک مدرسه بود به واسطه امر به معروف و نهی از منکر مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

خلیلی توسط یک نفر از افراد شرور منطقه از ناحیه گردن و قسمت شاهرگ دچار جراحت شد و بیش از 15 دقیقه در خون خود می‌غلتید.

در این حادثه تعدادی از مراکز اورژانس بیمارستانی از پذیرش علی خلیلی امتناع کردند تا اینکه یکی از بیمارستان‌های خصوصی در ازای واریز مبلغ 6 میلیون تومان حاضر به پذیرش وی شد.

سرانجام علی خلیلی که به دلیل شدت خونریزی به حالت اغما رفته بود بستری شد اما پزشکان امید زیادی به مداوای وی نداشتند.

علی خلیلی پس از مرخص شدن از بیمارستان در منزل بستری شد اما هر از گاهی به دلیل مشکلات ناشی از حادثه رخ داده به بیمارستان منتقل شده و بستری می شد.

وی بهمن ماه سال گذشته نیز مجدداً در بیمارستان بستری شد و پس از یک ماه به خانه منتقل شد اما سرانجام روز 3 فروردین و در بیمارستان بعثت دعوت حق را لبیک گفته و جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیدار اباعبدالله الحسین و یارانش شتافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۶:۱۸

حالا یک سوال. به نظرتون مجرم اصلی اون رذلی بوده که چاقو زده یا اون کسانی که اسم خودشن را گذاشته اند دکتر و بیمارستان و از پذیرش یک بیمار به این حیاتی خودداری می کردند؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۳:۱۶

علت فوت خلیلی ضربه چاقو بوده = علت فوت علی خلیلی طلبه ناهی از منکر بی ارتباط با حادثه ۲ سال قبل نیست. ؟؟ این دو جمله برابر است ؟ مرد مومن اقلا سواد در حد دانشگاه آزاد داری و درک درستی از جملات نداری اقلا تیتر زدن رو بسپر به یک آدم حسابی

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۲:۴۲

خدا بيامرزد حليلي را اماۀ چرا ديدگاه پزشكي قانوني در خصوص مرك ستار بهشتي به اين روشني بيان نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۲:۳۱

ای کاش پرونده ستار بهشتی هم مثل این بود.

حبيب۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۵۸

روحش شاد. اين هم بيمارستان اسلامي اگر در اين بيمارستان نگاه چپي به مسئولي كني به جرم توهين بايد زنداني شوي ولي اگر آنها موجبات كشتن كسي را فراهم كنند اصلا مقصر نيستند

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۵۵

اگه بخایم به پرونده قتل ستار بهشتی و این پرونده به یک چشم نگاه کنیم این پرونده هم قتل غیر عمد محسوب میشه

مهمان۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۵۰

متاسفم براتون مثل اینه که به یکی گلوله بزنن بعدش بگن بخاطر خونریزی فوت کرده نه گلوله . این جوان نازنین مردمو یه از خدا بی خبر زیر خاک کرد تا ادمهایی کثیفی مثل اون بیش از پیش جامعه را به گند بکشن بعد یه عده بیان بگن این جوان را چاقو نکشته !!!!!!!!!!

بنده خدا۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۴۲

میشه تو این کشور یک نفر توضیح بده وظیفه اورژانس بیمارستان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا نباید به انسانی که به هر دلیلی دچار مشکل شده خدمت رسانی شود؟؟؟؟؟؟؟ آیا این یک وظیفه عرفی ، انسانی ، شرعی ، وجدانی و یا هر اسمی که می خواهید بگذارید ، نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسئولین محترم تو را به هر کی که دوست دارید از خواب بیدار شوید. این موارد به ظاهر ساده هست که ملت رو نگران می کند نه تهدیدات خارجی .

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۱۶

ضارب باید قصاص شود.

حاج حمید۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۱۳

لطفا نام بیمارستانهایی که این شهید را پذیرش نکردند هم اعلام کنید

ابراهیم۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۰۵

اون شش بیمارستانی که پذیرش نکردند هم مقصرند

یک ایرانی آگاه۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۰۳

واقعن از این حادثه دل انسان به درد میاد.می دونید چرا؟؟؟
چون نشون می ده که بعضی ها چقدر رذل و پستن؛که وقتی یک نفر به حکم شرافت و انسانیت ازشون می خواد مزاحم دختر مردم نشن،خیلی راحت با چاقو شاهرگشو می زنن.انگار که با یه مرغ طرفن نه آدم!
چون نشون می ده مردم چقدر بی وجدان شدن که اجازه می دن یه جوون بی گناه_یک انسان_ یک ربع تمام تو خون خودش دست و پا بزنه و درد بکشه و کمکش نکنن.
چون نشون می ده مراکز درمانی این مملکت بی نهایت پست تر و رذل تر از اون چاقوکش هستن و برای جون یک انسان هیچ ارزشی قایل نیستن.
هرکسی بود و هر عقیده ای داشت، انسان بود.بی گناه بود.پدر و مادری داره که تا عمر دارن باید داغ نبودنش رو تحمل کنن.فقط نوزده سال داشت.. سنی که در اون 99% پسرها شروع می کنن به متلک انداختن و شماره دادن و ابرو برداشتن و نشون دادن فحش ها و مسایل جنسی ای که یاد گرفتن.
لعنت خدا بر کسانی که باعث به وجود اومدن شخصیت موجوداتی مثل اون اراذل و سیستم خدمات درمانی این چنینی شدن.روحش شاد.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۰۱

به نظر شما آن بیمارستانهای که از پذیرش او امتناع کردند مقصر در مرگ این جوان نیستند؟ و نباید محاکمه شوند ؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۱:۰۰

مثل تمام مسایل باز هم 50 50 نظر میدهند؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۰:۵۹

روحش شاد

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۰:۵۷

روحش شاد و يادش گرامي باد

هموطن۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۰:۵۴

علت مرگ اين جوان اول آن شرور و سپس مراكز اورژانسي بوده‌اند كه ايشان را پذيرش ننموده‌اند.انا لله و انا اليه راجعون.

ناشناس۱۳۹۳/۰۲/۰۱ ۱۰:۳۹

خدایش بیامرزد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.