آخرین خبرمیزبانان رقابت‌های رنکینگ‌دار کشتی مشخص شدند
1بازدید

واکنش آمریکا به اعلام استقلال شرق اوکراین

کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای، ضمن غیرقانونی خواندن همه‌پرسی استقلال در استان‌های دونتسک و لوهانسک، نتیجه رأی‌گیری را غیرقابل قبول خواند.

کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای، ضمن غیرقانونی خواندن همه‌پرسی استقلال در استان‌های دونتسک و لوهانسک، نتیجه رأی‌گیری را غیرقابل قبول خواند.

به گزارش فارس، کاخ سفید با صدور بیانه‌ای، ضمن غیرقانونی خواندن همه‌پرسی استقلال در استان‌های دونتسک و لوهانسک، اعلام کرد که نتیجه این همه پرسی را به رسمیت نخواهد شناخت.

بر اساس اعلام مقامات استقلال طلب محلی در دونتسک و لوهانسک،مردم این دو استان دیروز با رأی بالایی، به استقلال از کی‌یف رأی داده بودند. مقامات اروپایی نیز پس از اعلام نتیجه همه پرسی تاکنون، با اتخاذ مواضع مشابهی، از به رسمیت شناختن نتیجه آن امتناع کرده اند.

دولت موقت کی‌یف که اهالی جنوب و شرق اوکراین به جدایی از آن رأی داده اند، ارتباط نزدیکی با اتحادیه اروپا و آمریکا دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.