آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
360بازدید

مهاجرشجاعي: چند ماه است بدون مربي تمرين مي‌كنم

دونده 800 متر ايران در المپيك 2008 پكن گفت: چند ماه است كه مربي ندارم و ترجيح مي‌دهم با كسي كه مورد تاييد مربي سابقم باشند، تمرين كنم.

احسان مهاجر شجاعي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: چند ماهي است كه با توجه به نبود مربي، به تنهايي تمرينات خود را انجام مي‌دهم.

وي افزود: در چند سال گذشته زير نظر صالح لي مربي سوري تمرينات خود را دنبال ‌كردم؛ اما با توجه به اين كه فدراسيون سوريه وي را به شكل تمام وقت براي تيم ملي مي‌خواهد، نمي‌تواند به ايران بياييد.

مهاجر شجاعي تصريح كرد: قراردادي كه فدراسيون سوريه با صالح لي منعقد كرده است، بسيار بالاتر از ميزان دستمزدي بود كه فدراسيون دووميداني ايران مي‌خواست به وي بدهد. در چند سالي هم كه به شكل موقت با من به ايران مي‌آمد، دستمزد كمي را با توجه به اين كه با فدراسيون سوريه نيز قرارداد داشت، مي‌گرفت.

دونده 800 متر ايران در بازي هاي المپيك پكن عنوان كرد: قرار بود به همراه برادران مرادي راهي كمپ الجزاير شوم تا با يكي از مربيان حاضر در آنجا به توافق برسم؛ اما با توجه به اين كه ترم آخر فوق ليسانس را مي‌گذرانم، نمي‌توانستم در اين اردو شركت كنم. اين در حالي بود كه براي حضور در المپيك نيز از دانشگاه خود به مدت دو ترم مرخصي گرفته بودم.

مهاجر شجاعي عنوان كرد: مطمئنا مربيان جهاني با دستمزد 2هزار دلار در ماه راهي ايران نمي‌شوند و حداقل 4 تا 5 هزار دلار مي‌خواهند. ترجيح مي‌دهم با يك مربي كه مورد تاييد مربي سابقم باشد تمرين كنم.

وي افزود: فعلا به همراه مربيان تيم نفت خود را براي حضور در نخستين مرحله ليگ برتر در ارديبهشت ماه آماده مي‌كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.