چگونه مانع استفاده گوگل از اطلاعات شخصی پروفایل خود شویم؟
به تازگی شرکت گوگل اقدام به بروزرسانی شرایط لازم برای استفاده از سرویسها و خدمات این شرکت یا همان Terms and Conditions کرده است. بنا بر این بروزرسانی در شرایط، گوگل این حق را دارد که از اطلاعات پروفایل شخصی شما در گوگل برای تبلیغات خود استفاده کند. این موضوع باعث نگرانی بسیاری از کاربران است، زیرا مشخص نیست چه کسی به اطلاعات شما دسترسی خواهد داشت. حال برای این موضوع چه میتوان کرد؟

به تازگی شرکت گوگل اقدام به بروزرسانی شرایط لازم برای استفاده از سرویسها و خدمات این شرکت یا همان Terms and Conditions کرده است. بنا بر این بروزرسانی در شرایط، گوگل این حق را دارد که از اطلاعات پروفایل شخصی شما در گوگل برای تبلیغات خود استفاده کند. این موضوع باعث نگرانی بسیاری از کاربران است، زیرا مشخص نیست چه کسی به اطلاعات شما دسترسی خواهد داشت. حال برای این موضوع چه میتوان کرد؟
موضوع اما این بار کمی متفاوت است و گوگل رسما در قراردادی که با کاربران خدمات خود میبندد، این حق را برای خود محفوظ نگه داشته که اقدام به استفاده از اطلاعات شخصی پروفایل کاربران برای تبلیغات خود کند.

این امر ناخودآگاه نگرانی بسیاری از کاربران را در پی دارد، زیرا دقیقا مشخص نیست، این اطلاعات شخصی به دست چه کسانی خواهد افتاد و به شکل مشخص در چه موردی از آنها استفاده خواهد شد. گوگل نام این پروژه را «Shared Endorsement» یا موافقت با به اشتراکگذاریگذاشته و آن را این گونه توصیف کرده است (برای خواندن این قرارداد به شکل کامل به اینجا مراجعه کنید):
برای اطمینان از آنکه توصیهها و پیشنهادهای شما به دست کسانی که برای شما مهم هستند برسد، گوگل این حق را دارد که گاهی بررسیها، توصیهها و دیگر فعالیتهای مرتبط شما را با محصولات و خدمات خود به سایرین نشان دهد. این موضوع شامل محتوای خریداری شده از خدمات گوگل همچون موسیقیهای موجود روی Google Play و دیگر تبلیغات نیز میشود. همچنین نام و عکس پروفایل شما نیز ممکن است به همراه این توصیهها و پیشنهادها منتشر شده و نمایش داده شود.برای نمونه، اگر شما به دنبال یک رستوران ایتالیایی بگردید، تبلیغاتی از یک رستوران نزدیک به محل خود به همراه توصیههای دوستان خود در خصوص علایق و تجربه آنها در این رستوران خواهید یافت. یا آنکه شاید در Google Play ببینید، یکی از دوستان شما یک آهنگ جدید یا یک آلبوم جدید را +۱ کرده است (+۱ در گوگل پلاس مشابه Like در فیسبوک)...

در واقع آنچه گوگل فراموش کرده این است که شاید بسیاری از کاربران دوست نداشته باشند، اطلاعات آنها این گونه در اختیار سایر دوستان و یا افراد غریبه در راستای تبلیغات گوگل قرار بگیرد. آنچه در اینجا روی میدهد این است که گوگل از علایق و سلایق شما در راستای تبلیغات خود بهره میبرد، مگر آنکه شما این قرارداد را فسخ کنید!
بله درست است. راهی وجود دارد که میتوانید با آن قراردارد Shared Endorsement را فسخ کنید. برای این امر کافی است، پس از ورود به حساب کاربری گوگل خود، به این لینک رفته و به پایین صفحه بروید. سپس تیک گزینهای که در تصویر زیر میبینید، برداشته و دکمه Save را بزنید.

به این ترتیب، شما مجوز گوگل برای استفاده از اطلاعات شخصی خود را ابطال میکنید و آنچه پس از این به یاد خواهید داشت، این است که پس از این به هیچ عنوان بندهای قراردادی Terms & Conditions را شوخی نمیگیرید؛ بنابراین، تا آنجا که میشود، قراردادی را که امضا میکنید، بخوانید...!
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اﻭﻝ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺷﻜﻠﻲ ﻛﻪ ﺁﻗﺎﻳﺎﻥ اﻳﻨﺠﺎ ﺗﺮﺟﻤﻪ و اﻋﻼﻡ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻧﻴﺴﺖ, ﻳﻜﻢ ﻣﻂﻠﺐ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﮔﻮﮔﻞ ﭘﻼﺱ ﻫﺴﺖ, ﺩﻭﻡ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﭘﻴﺶ ﻓﺮﺽ اﻳﻦ اﻣﻜﺎﻥ ﻏﻴﺮ ﻓﻌﺎﻝ ﻫﺴﺖ, ﺳﻮﻡ اﻳﻨﻜﻪ ﻣﺤﺪﻭﺩﻳﺖ ﺳﻨﻲ ﺑﺮاﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩاﺭﺩ.
ﺩﺭ اﻧﺠﺎ اﺟﺮاﻱ ﻗﻮاﻧﻴﻦ اﺯ ﺧﻮﺩ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ. اﻳﻦ ﻣﺘﻦ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﺑﺮاﻱ ﻣﺤﺪﻭﺩﻳﺖ ﺳﻨﻲ.
If you are under 18, you may see shared endorsements from others but your own name and profile will not be paired with shared endorsements in ads and certain other contexts.
با نظر اين دوستمون (ali) موافقم تابناك جون اگه اي اپراتورهاي ما خوبن بيان يه راه بذارن به سادگي گذاشتن يه تيك ديگه اين تبليغت اعصاب خورد كن برا ما نياد بابا اينها شب و نصفه شب هم حاليشون نيست
بابا این اپراتورهای موبایل داخلی مخ مارو خوردن یکی میگه ملیونر شو یکی میگه به باشگاه فلان بپیوند والا تا حالا از گوگل هیچ تبلیغی یا سواستفاده ندیدم
دلبندم سو استفاده فقط اقتصادی و تبلیغاتی نیست، همین قدر بدان که سیستمهایی طراحی شده که تحلیلی از متون ارسال شده افراد را در اختیار مشاوران امنیتی قرار می دهد(نسبت به برخی کلمات حساسست دارد)
و قص علی هذا!!!!......
بعد از ورود به حساب کاربری گوگل خود، به این لینک مراجعه کنید و به پایین صفحه بروید. سپس تیک گزینه ای که در تصویر زیر میبینید را برداشته و دکمه Save را بزنید:
خب؛ من که به صفحه حساب کاربری گوگل رفتم و چنین چیزی را نمی بینم.
ممکنست قدم به قدم بنویسید؟
اطلاعات داده شده تابناک کامل نیست. این انتخاب فقط برای آنهایی است که گوگل پلاس دارند نه جی میل.
احتمالا شما عضو Google Plus نیستید که این گزینه رو مشاهده نمی کنید
من که به گوگل بیشتر اعتماد دارم تا برخی داخلی ها .....
شما خیلی ساده لوحی اگر واقعا اینطوری فکر کنی
با سلام و احترام
دوستمان درست می فرمایند. بله من که تو گوگل عضو نیستم چون یادمه که یه زمانی وقتی می خواستم gmale تشکیل بدم ازم شماره موبایلم رو می خواست فهمیدم این می خواد بعدا از اطلاعات من سوء استفاده کند. البته تا زمانی که بانک اطلاعاتی داده های ما خارج از کشور باشد نباید از اینگونه مشکلات مصون باشیم.
خیلی دردناکه که نمیدونیم گوگل از شماره موبایلمون چه استفاده ای میتونه بکنه
اون میتونه صدای شما رو شنود کنه و البته شنود و ضبط میکنه. و مستقیماًً در اختیار NSA هست. میتونم چندین داکیومنت در این زمینه ارائه بدم که توی واشینگتن پست و ... مطرح شده.
این شماره را می گیرد که اگر کسی از جای غیر از کشور خودتان وارد ایمیل شما شده یا خواست پسوورد شما را تغییر دهد از طریق تلفن به شما اطلاع دهد و تایید بگیرد.
اینو از کجا کفش کردی؟
کسی که می گوید بدون شماره تلفن می شود جی میل گرفت اشتباه می کند و اطلاعات غلط می دهد. باید حتما شماره تلفن داشته باشی.
یعنی به نظر شما اگر بانک اطلاعات داده های ما داخل کشور باشد امنیت بیشتری خواهیم داشت؟!
مزاحم تلفنی بشه حتما :)
دوست عزیز بدون وارد کردن شماره موبایل هم میشود حساب gmail ایجاد کرد، در ضمن گوگل از شماره موبایل شما چه سوء استفادهای میتواند بکند؟
اگر فعالیتتان در فای مجازی معقول باشد هیچ گاه ترس به دلتان راه نخواهید داد.
هرجا که لازم نیست اطلاعات ندهید.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.