آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

داويد لوئيز با رکوردشکني به پاري‌سن‌ژرمن پيوست

مدافع برزيلي چلسي با قراردادي 50 ميليون پوندي به تيم پاري‌سن‌ژرمن فرانسه پيوست.

داويد لوئيز، مدافع برزيلي چلسي که فصل گذشته اغلب با مصدوميت دست و پنجه نرم کرد، فرصت زيادي براي بازي کردن نداشت و همين باعث شد تا با جدايي از باشگاه چلسي راهي پاري‌سن‌ژرمن فرانسه شود.

روزنامه‌ "ديلي ميل " انگليس خبر داد: داويد لوئيز روز گذشته (جمعه) در برزيل معاينات پزشکي خود را نيز با موفقيت پشت سر گذاشت تا انتقال 50 ميليون پوندي او به پاري‌سن‌ژرمن تاييد شود.

باشگاه چلسي نيز امروز (شنبه) در پايگاه اينترنتي خود انتقال لوئيز به پاري‌سن‌ژرمن را تاييد کرد.

به اين ترتيب داويد لوئيز به گران‌ترين مدافع تاريخ فوتبال جهان تبديل شد. پيش از اين انتقال 30 ميليون پوندي ريو فرديناند از ليدز به منچستريونايتد گران ترين نقل و انتقال تاريخ فوتبال براي يک مدافع محسوب مي شد.

مدافع سابق بنفيکا که قرار است قرارداد چهار ساله‌اي را با پاري‌سن‌ژرمن امضا کند از تيم‌هاي بارسلونا و بايرن مونيخ نيز پيشنهاد داشت، اما ترجيح داد به پاري‌سن‌ژرمن ملحق شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.