آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

بلاتکلیفی قیمت‌ها در بازار خودرو!

اظهارات مسوولان مختلف درباره افزایش یا عدم افزایش قیمت خودروهای داخلی جوی از بلاتکلیفی را در بازار خودرو ایجاد کرده است.

اظهارات مسوولان مختلف درباره افزایش یا عدم افزایش قیمت خودروهای داخلی جوی از بلاتکلیفی را در بازار خودرو ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا، اگرچه در چند هفته اخیر مسوولان مختلف به ویژه سخنگوی دولت بارها هرگونه افزایش قیمت خودرو را تکذیب کرده‌اند اما در مقابل رییس شورای رقابت در سخنان جدید خود تلویحا از احتمال افزایش قیمت‌ها خبر داده است.

در این شرایط اظهارنظرهای متفاوت از سوی مسوولان مختلف درباره تعیین قیمت خودرو باعث بلاتکلیفی خریداران و فروشندگان این محصولات در بازار آزاد شده است.

این وضعیت در حالی است که به گفته فعالان بازار خودرو در صورت هرگونه افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها، قیمت این محصولات در بازار آزاد نیز به همان میزان افزایش خواهد یافت.

یکی از فعالان بازار خودرو در این زمینه می‌گوید: هم‌اکنون بازار در گیجی به سر می‌برد زیرا تا یکی از مسوولان خبر از افزایش قیمت می‌دهد مسوول دیگری آن‌را تکذیب می‌کند.

وی با بیان این‌که هم مصرف‌کنندگان و هم فروشندگان خودرو منتظرند تا ببینند تکلیف قیمت‌ها چه می‌شود، خاطرنشان می‌کند: قیمت رسمی خودروها به هر میزان افزایش یابد قیمت این محصولات در بازار آزاد نیز به همان نسبت افزایش خواهد یافت.

این فعال بازار خودرو تصریح می‌کند: خودروسازان عرضه کافی به صورت فروش نقدی و تحویل فوری ندارند و همین موضوع باعث افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۰۳/۰۴ ۱۲:۰۷

طفلک مردم که با نا امیدی بازم منتظر کاهش قیمتها هستند. ولی مسولین بین افزایش و یا ثابت موندن گیر کردن.
یعنی واقعا نباید این مشکل یکبار برای همیشه حل بشه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.