فوت‌های کوزه‌گری برای دم کردن چای

حتما دیده‌اید که گاهی چند دقیقه بعد از دم کردن چای رنگ آن کدر و تیره شده اين در حالي است که مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد چای زیاد دم کشیده موجب افزایش خستگی شما می‌شود.
کد خبر: ۴۰۴۷۷۹
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۷ 02 June 2014
|
28943 بازدید
حتما دیده‌اید که گاهی چند دقیقه بعد از دم کردن چای رنگ آن کدر و تیره شده اين در حالي است که مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد چای زیاد دم کشیده موجب افزایش خستگی شما می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، مصرف چای کهنه موجب افزایش خستگی میشود و اگر چای بیش از 10 دقیقه دم بکشد، چای کهنه به حساب می‌آید و استفاده از چای تازه خستگی را کاهش می‌دهد.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، قهوه و چای جزء مرسوم ترین نوشيدنی‌ها به حساب می‌آیند که حس خستگی را از تن خارج می‌کنند  این در حالی است که چای کهنه خستگی را تا 13 درصد در بدن افزایش می‌دهد.
 
گفتنی است، مصرف چای به عنوان نوشیدنی‌ بایستی در طول روز قرار گیرد و هر فردی بایستی به اندازه 4 تا 6 لیوان در طول روز چای بنوشد.
 
همچنین افراد بایستی توجه داشته باشند که از چای به عنوان نوشیدن آب نبایستی استفاده کنند و چای را بهتر است که در کنار نوشیدنی‌های دیگر قرار گیرد.
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند زمان ماندگاری برگ چای در آب حدود 10 دقیقه باید باشد و بیش از آن موجب تلخی و پر رنگی و صاعد شدن گاز‌های سمی در آن می‌شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟