آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

کِشي: مقابل يونان خوب حفظ توپ نکرديم

سرمربي عقاب‌ها به ضعف شاگردانش در حفظ توپ در جريان بازي تدارکاتي برابر تيم ملي يونان اذعان کرد.

به نقل از تسنيم، استفن کشي سرمربي تيم ملي نيجريه که يکي از رقباي ايران در جام جهاني 2014 است، پس از تساوي بدون گل شب گذشته (سه شنبه) عقاب‌ها برابر تيم ملي يونان در فيلادلفياي آمريکا که دومين تساوي متوالي آنها در بازي‌هاي تدارکاتي اخير‌شان بود، اظهار داشت: ما نتوانستيم مانند 15 دقيقه پاياني حفظ توپ کنيم و آن را لو مي‌داديم. ببينيم در بازي بعدي چه اتفاقي مي‌افتد.

کشي که شاگردانش در بازي قبلي خود برابر اسکاتلند 2 بر 2 مساوي کرده بودند، فردا به مصاف تيم ملي آمريکا مي‌روند.

ژوزف يوبو،‌ کاپيتان تيم ملي نيجريه در خصوص اين بازي اظهار داشت: فکر مي‌کنم اين بازي، محک خوبي براي بازيکنان ما باشد. يک بازي مهيج خواهد بود و اميدوارم که بتوانيم در آن بازي عملکردمان را ارتقا دهيم.

در همين حال فرناندو سانتوس، سرمربي تيم ملي يونان نيز در خصوص بازي تيمش و نيجريه اظهار داشت: فکر مي‌کنم که در اين بازي توانستيم خيال مردم يونان را از آمادگي تيم ملي براي حضور در جام جهاني آسوده کنيم. فکر مي‌کنم بازي با نيجريه براي ما محک سختي بود به خصوص که ما مسافتي طولاني را از پرتغال براي رسيدن به آمريکا طي کرده بوديم. با اين حال به نظر من يونان در اين بازي از نيجريه بهتر بازي کرد. اين بخشي از روند رو به پيشرفتي است که ما مي‌خواهيم از تمام بازيکنان‌مان ببينيم.

تيم ملي نيجريه در گروه F جام جهاني 2014 با تيم‌هاي ملي ايران، آرژانتين و بوسني و هرزگوين همگروه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.