آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

جزئيات تصادف اتوبوس ربوده شده در تهران

حوالي ساعت 19 عصر جمعه فردي در محدوده ميدان جليلي اقدام به ربودن يک دستگاه اتوبوس شرکت واحد کرده و در حال متواري شدن از محل بود که در اين حين با چند خودرو و يک دستگاه موتورسيکلت برخورد کرده و متوقف شد.

به گزارش ابتکار، به دنبال اين حادثه دستگاه‌هاي امدادي و انتظامي خود را به محل رسانده و اقدامات خود براي دستگيري سارق و نجات افراد حادثه ديده را آغاز کردند که برابر گفته افراد حاضر در محل سارق اين اتوبوس شرکت واحد توسط ماموران کلانتري ابوذر دستگير شده است.

سيد جلال ملکي - سخنگوي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران درباره جزييات امدادرساني آتش‌نشانان به حادثه‌ديدگان اين حادثه گفت:«‌ به دنبال اين حادثه آتش‌نشانان ايستگاه‌هاي 28 و 65 و نجات 38 حوالي ساعت 19 روز جمعه به اين محل اعزام شده و پس از حضور مشاهده کردند که يک دستگاه اتوبوس با چند خودروي سواري شامل يک دستگاه سواري پرايد، يک دستگاه سواري پژو و يک دستگاه سواري 206 برخورد کرده و پس از تصادف با يک موتورسيکلت متوقف شده است. »

ملکي با بيان اينکه يکي از سرنشينان موتور سيکلت در زير اتوبوس محبوس شده بود و دو نفر ديگر نيز شامل يکي ديگر از سرنشينان موتورسيکلت و يک عابر پياده آسيب ديده بودند گفت:«‌ آتش‌نشانان همزمان با قطع برق و جريان سوخت خودروها اين افراد را خارج کرده و به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحويل دادند. »

به دنبال تصادف روز جمعه اتوبوس شرکت واحد در خيابان جليلي، پيمان سنندجي - مديرعامل شرکت واحد اتوبوسراني تهران و حومه گفت:« روز جمعه يک دستگاه اتوبوس شرکت واحد متعلق به بخش خصوصي به سرقت رفته بود که در حين سرقت و فرار، حادثه آفريد. »

وي افزود:« عصر روز جمعه مورخ 23 خردادماه، يک دستگاه اتوبوس بخش خصوصي مربوط به شرکت تعاون همکار، که در مسير بهارستان -جمهوري فعاليت مي‌کرد توسط يک سارق به سرقت رفت. » به گفته سنندجي در اين حادثه سه نفر مجروح شدند که دو نفر راکب موتورسيکلت و نفر سوم عابر پياده بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.