آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
11بازدید

محل جدید قبرستان تهران کجا است؟

رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر تهران از طرح توسعه آرامستان‌های تهران در حاشیه شهر خبر داد و گفت: هم‌اکنون به‌دلیل احتمال افزایش قیمت زمین، محدوده تعیین شده برای این آرامستان‌ها را اعلام نمی‌کنیم.

پرویز سروری عضو شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرگزاری مهر اظهار کرد: در حال بررسی توسعه آرامستان‌های دفن اموات در حاشیه شهر تهران هستیم و مذاکرات برای خرید این زمین‌ها آغاز شده است، اما در مورد جزئیات آن فعلا صحبتی نمی‌کنیم؛ زیرا قیمت‌های زمین پس از اطلاع از این موضوع به سرعت افزایش پیدا خواهد کرد.

سروری همچنین از احتمال دفن اموات در آرامستان‌های داخل پایتخت خبر داد و گفت: قصد احداث آرامستان جدیدی در دل پایتخت نداریم؛ چون زمینی برای این کار وجود ندارد، اما دفن اموات در آرامستان‌های قدیمی پایتخت به‌دلیل امکان استفاده از ظرفیت موجود آنها، در حال مطالعه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.