آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

ترانزیت گنج‌های زیرخاکی با اتوبوس

سه جست‌وگوگر گنج که می‌خواستند اشیای زیرخاکی را با اتوبوس قاچاق کنند، دستگیر شدند.
سه جست‌وجوگر گنج با 85 شیء عتیقه و زیرخاکی مربوط به دوران باستان در دام مأموران اصفهان افتادند.

به‌گزارش ایران، «مصطفی صادقیان» با بیان این مطلب اظهار داشت: مأموران پلیس لنجان استان اصفهان در پی کسب خبری مبنی بر این‌که شخصی در زمینه نگهداری و خرید و فروش اشیای عتیقه و تاریخی فعالیت دارد موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.

 وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات گسترده و کسب اطمینان از درستی موضوع طی هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات حساب شده وارد خانه این شخص شده که در بازرسی از محل، 82 شیء عتیقه قدیمی و تاریخی مربوط به دوران باستان کشف شد.

 این مقام مسئول گفت: اشیای کشف شده شامل سکه‌های قدیمی، قابلمه مسی قدیمی، اسفندان، کاسه دارای نقوش، یک مجسمه قدیمی از جنس برنج، ظروف و بشقاب و چند کاسه دیگر که بخشی از آن به علت قدیمی و زیرخاکی بودن از بین رفته بود، هستند.

 رئیس مرکز پلیس اصفهان عنوان داشت: همچنین در عملیاتی دیگر مأموران پلیس مرکز استان اصفهان نیز هنگام گشتزنی در پایانه مسافربری به یک اتوبوس مسافربری مشکوک شده و در بازرسی از آن سه شیء مسی قدیمی و مقادیری سنگ‌های قدیمی آبی رنگ با رگه‌های طلایی را کشف کردند.

صادقیان با بیان این‌که در این عملیات‌ها سه مرد دستگیر شدند، گفت: در این رابطه کارشناس میراث فرهنگی از اموال کشف شده بازدید به عمل آورده و قدیمی بودن آنها را مورد تأیید قرار داد که پس از تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی همه آنها به اداره میراث فرهنگی استان تحویل داده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.