آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
4بازدید

یغماگری خاک و تهدید تولید غذایی در اردبیل

مراتع مرغوب و غني، بدون توجه به اعتراضات عمومي به بهانه‌ ويلاسازي و دشت‌هاي حاصلخيز به بهانه اجراي طرحهاي صنعتي و اراضي مرغوب اطراف شهرها به یعما می‌رود.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

از اردبيل خبر مي‌رسد مراتع مرغوب و غني، بدون توجه به اعتراضات عمومي به بهانه‌ ويلاسازي و دشت‌هاي حاصلخيز به بهانه اجراي طرحهاي صنعتي و اراضي مرغوب اطراف شهرها توسط تعاوني‌هاي مسكن ادارات تا كيلومترها فاصله روي نقشه بدون رعايت اصول شهرسازي كه خود در آينده به يكي از معضلات اجتماعي و قضايي تبديل خواهد شد تقسيم و وارد بازار واسطه‌گري مي‌شوند.

اين اقدامات، تهديد بزرگي عليه توليد غذايي استان اردبيل است.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اردبيل در مصاحبه با خبرنگاران چنين اقدامي را يغماگري خاك مرغوب و حاصلخيز به دست عده‌اي سودجو و بزرگترين مشكل بخش كشاورزي دانست و گفت با قاطعيت در برابر آنها مقاومت خواهيم كرد و تاكنون زمين‌هاي واگذار شده به 300 طرح بلاتكليف شناسايي و جهت خلع يد اقدام قضايي نموده‌ايم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.