آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

رایزنی ظریف با اشتون برای نحوه ادامه مذاکرات

وزیر امورخارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تا ساعتی دیگر در خصوص نحوه ادامه مذاکره و امکان تمدید یا زمان پایان آن به رایزنی می پردازند

وزیر امورخارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تا ساعتی دیگر در خصوص نحوه ادامه مذاکره و امکان تمدید یا زمان پایان آن به رایزنی می پردازند

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تا ساعتی دیگر در وین به گفت وگو می نشینند تا آخرین تحولات درباره نحوه ادامه مذاکره و امکان تمدید یا زمان پایان آنرا مورد بررسی قرار دهند.

شب گذشته محمد جواد ظریف در جمع خبرنگاران اعلام کرد که مذاکرات ادامه دارد اما تصور اینکه در طی دو تا سه آینده راه حلی با همه جزئیاتش در دسترس باشد بسیار دشوار است.

وی درباره توقف مذاکرات در روز جمعه و از سر گیری مجدد آن نیز گفت: هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده و اروپایی ها در مورد زمان مورد نیاز دیدگاه‌هایی دارند و آمریکایی ها هم حرف‌های دیگر و ما هم گفته ایم تا 20 جولای آماده مذاکره هستیم و هر زمان احساس کنیم که مذاکره به حدی رسیده که باید متوقف شود و یا به شکلی ادامه یابد آماده تصمیم گیری هستیم.

لازم به ذکر است که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز گذشته در اظهاراتی خواستار تمدید مذاکرات با ایران شد و افزود: مذاکره با ایران به زمانی بیشتر از ضرب الاجل 29 تیر ماه نیاز دارد.

ششمین دور مذاکرات ایران و گروه 1+5 حدود دو هفته است که در شهر وین در جریان می باشد و در این دور نگارش متن پیش نویس توافق نامه جامع (برنامه اقدام مشترک جامع) آغاز شد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار فارس تا روز یکشنبه 29 تیرماه (20 جولای) توافقی حاصل نخواهد شد و رایزنی درباره نحوه ادامه کار امروز در نشست ظریف و اشتون صورت می‌گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.