آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

ابهام در مواضع دولت اردن در قبال نشست حمایت از تروریسم

محافل رسانه‌ای اردنی با بی نتیجه توصیف کردن نشست امان برای این کشور به مبهم بودن مواضع دولتمردان اردن اشاره کردند.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه المسله، برگزاری نشست حمایت از تروریسم در امان واکنش هایی را در محافل رسانه ای اردنی داشته است.

پایگاه الاردن الاخباری با اشاره به برگزاری این نشست به بی فایده بودن آن برای اردن پرداخته است.

جلنار الرامینی روزنامه نگار اردنی با مبهم توصیف کردن موضع این کشور درباره نشست امان گفت: دولت اردن موضع مشخصی ندارد و به عذرخواهی از عراق اکتفا کرده است.سئوالات فراوانی در محافل سیاسی درباره علت میزبانی اردن از این نشست و موضع اردن در قبال حوادث عراق و ساز و کار انتخاب شرکت کنندگان در نشست امان وجود دارد.

وی می افزاید: ناصر جوده وزیر امور خارجه اردن باید در این باره موضع گیری کند به ویژه که موضع گیری رسمی وجود ندارد.

خالد الملا رئیس جماعت علمای اهل تسنن عراق در واکنش به برگزاری نشست در امان از دولت عراق خواسته بود که موضع قوی در قبال نشست حمایت از تروریسم در اردن اتخاذ کند و برگزاری این قبیل نشست را به زیان اهل تسنن دانسته بود.نشست حمایت از تروریست در هتلی در امان پایتخت اردن با حضور 300 شخصیت بعثی و تکفیری و مخالف دولت عراق در چهارشنبه گذشته برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.