آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3400بازدید

ناگفته‌هاي زيدان:نمي‌خواستم به رئال بروم

زيدان پس از گذشت چند سال از خداحافظي ناگفته هايي را از زندگي ورزشي اش بيان كرد.

به گزارش فارس و به نقل از ال اكيپ، زين الدين زيدان گفت: خانواده ما هم مثل خيلي از الجزايري ها روزي راهي اروپا شد. نمي دانم دقيقا در چه زماني يا به چه دليلي اين كار صورت گرفت. به هر حال فرانسه همان جايي بود كه من در خاكش متولد شدم. زماني جذب فوتبال شدم كه سن كمي داشتم و در كنار نرده‌هاي تازه رنگ شده يك زمين فوتبال آماتوري مشغول تماشاي آن بودم. لحظه عجيبي بود و احساس مي كردم مي توانم مثل آنهايي باشم كه درون زمين هستند.

وي افزود: مسلم است كه اگر امكانات مناسب در اختيارم نبود هرگز موفق نمي‌شدم. تنها 8 سال داشتم كه در يك مدرسه فوتبال وابسته به مدرسه ام ثبت نام و بيش از پيش با فوتبال رابطه برقرار كردم. براي همين است كه به فرانسه متعهد بوده و هستم و هرگز فرانسه را در برنامه هاي ورزشي خود كنار نگذاشته‌ام.

وي در مورد ترك يوونتوس و قرارداد با رئال مادريد گفت: خيلي دوست داشتم مثل بازيكناني باشم كه در يك باشگاه بازي مي كنند. براي من اينگونه بودن بسيار ارزشمند است. براي بزرگاني مثل رائول، توتي، دل پيه رو، مالديني و پويول احترام زيادي قائل هستم اما انتقال من به رئال مادريد يك حادثه كوچك نبود و ناگفته‌هاي فراواني در دل آن مستور است. من هرگز خيال ترك يوونتوس را نداشتم اما وقتي رئال مادريد آن مبلغ نجومي را بيشتر كرد خيلي چيزها به هم خورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.