یک کارشناس تغذیه معتقد است، مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی بعد از ماه رمضان اضافه وزن به همراه میآورد.
به گزارش ایسنا، لیلا رضا زاده اظهار کرد: در ماه رمضان دستگاه گوارش افراد برای مدت 30 روز در شرایط تقریبا استراحت قرار داشته و فعالیت کمی داشته و نباید بلافاصله بعد از ماه رمضان پرخوری و مصرف وعدههای غذایی سنگین را آغاز کرد.
وی چاقی و اضافه وزن را مهمترین پیامد شیوههای تغذیهای نادرست بعد از ماه رمضان دانست و ادامه داد: توصیه میشود افراد بعد از ماه رمضان وعدههای غذایی را سبک انتخاب کنند و به جای غذاهای سرخ کردنی و غذاهای چرب از مایعات و غذاهای نرم بیشتر استفاده کنند تا دستگاه گوارش آنها کم کم عادت کند.
به گفته این کارشناس تغذیه، در برخی از افراد که در ماه رمضان پرخوری داشتهاند و یا بلافاصله بعد از صرف سحری روی آن خوابیدهاند نیز ممکن است دستگاه گوارش با مشکلاتی مواجه شده باشد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بهتر است افراد بعد از ماه رمضان مصرف دو میان وعده را که شامل لبنیات، میوه و سبزیجات است را حتما در برنامه خود جای دهند و از مصرف تنقلات، انواع کیک و نان شیرینی خودداری کنند.
رضازاده افزود: البته مصرف میوه فراوان نیز به دلیل بالا بدن قند امکان اضافه وزن را فراهم میکند و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد.
وی بر لزوم استفاده از همه پنج گروه موادغذایی بعد از ماه رمضان تاکید کرد تا افراد دچار کمبود مواد غذایی، املاح و ویتامینها نشوند.
رضا زاده یادآوری کرد: بهتر است غذهای سرخ کردنی با غذاهای آب پز جایگزین شوند.