آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

رئیس جمهور بولیوی: اسرائیل یک دولت تروریست است

رئیس جمهور بولیوی، رژیم صهیونیستی را به دلیل حملاتش در غزه "دولت تروریست" خواند و توافق بر سر معافیت از صدور ویزا با رژیم صهیونیستی را لغو کرد.

به گزارش  (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری آی.بی. تایمز، اوو مورالس، رئیس جمهور بولیوی در نشستی با هیئت وزیران خود گفت: متاسفانه،‌ دولت اسرائیل به پیمان‌های بین‌المللی و حقوق بشر احترام نمی‌گذارد.

وی اسرائیل را در "لیست 3" که در بولیوی برای دولت‌های تروریستی بکار می‌رود، قرار داد و اعلام کرد که دولت بولیوی به توافقنامه 40 ساله معافیت از صدور ویزا با دولت اسرائیل پایان می‌دهد.

مورالس افزود: ما برای پایان دادن به این توافق که در دوران دیکتاتوری بولیوی برای ورود بدون ویزای شهروندان اسرائیلی به کشور ما به امضا رسیده، تصمیم قاطعی گرفته‌ایم.

دولت بولیوی به ریاست مورالس، روابط سیاسی خود با رژیم صهیونیستی را در پی حملات اسرائیل به نوار غزه در سال 2009 کاهش داد. مورالس حملات سال 2009 رژیم صهیونیستی را نیز "قتل‌عام" خوانده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.